|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Проблеми, поломки, поради.
| |
serg |
Дата: Нд, 10.05.2009, 11:11 | Повідомлення № 1 |
Я тут недавно...
| Ми з вами часто зустрічаємося з різноманітнами проблемами та поломками комп`ютерів. Так, як ми, вчителі інформатики- люди близькі до техіки часто ми можемо налагодити комп`ютер самостійно, і ми це робимо. Але інколи виникають проблеми, які ми самостійно не можемо вирішити, шукаємо допомоги, поради. Наприклад: В мене комп`ютер Тип ЦП AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Системна плата Gigabyte GA-K8N51GMF (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394) Чiпсет системної плати nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer Системна пам'ять 512 Мб (PC3200 DDR SDRAM) Вiдеоадаптер Radeon X600 (128 Мб) працював 3 роки без проблем. Одного разу вмикаючи його відеокарта відмовилася працювати, перейшов на інтегровану Вiдеоадаптер NVIDIA GeForce 6100 (256 Мб) Перевірив я її на іншому комп`ютері, працює. Думав проблеми з материнкою, але поставив іншу відеокарту NVIDIA GeForce 6700 (256 Мб), працює. Але не довго потішився,через 2 тижні і GeForce відмовилася працювати у моїй системі. Думаю проблеми з блоком живлення, думаю перевірити. Що порадите? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: serg - Нд, 10.05.2009, 11:35 |
|
| |
JKMZ |
Дата: Сб, 25.07.2009, 13:16 | Повідомлення № 2 |
Часто заходить...
| возникла проблема такого рода: после ремонта ( поменяли жесткий диск и блок питания)комп стал зависать, если нажать на клаву. в Диспетчере устройств устройства "клавиатуры" вообще нет. если не трогать клавушку, все нормально. что делать? не могу класс подготовить к учебному году. Дуже дякую.
Відредаговано: JKMZ - Сб, 25.07.2009, 13:17 |
|
| |
PanPete |
Дата: Сб, 25.07.2009, 15:05 | Повідомлення № 3 |
Наполегливий учасник
| Quote (JKMZ) комп стал зависать, если нажать на клаву Кілька запитань: 1) чи підставлялась завідомо справна клавіатура? 2) чи не ввімкнуто опцію "USB keyboard" в біосі? 3) в захищеному режимі працює? 4) чи були спроби переустановки ОС?
|
|
| |
pasichov |
Дата: Сб, 25.07.2009, 17:17 | Повідомлення № 4 |
Наполегливий учасник
| Quote (serg) Але не довго потішився,через 2 тижні і GeForce відмовилася працювати у моїй системі. Проблеми, ІМХО, софтові. Завантажте під DOS з дискетки чи СD, перевірте, чи працюватиме карта. Якщо так - однозначно проблеми софтові - спробуйте переставити систему.Додано (25.07.2009, 17:17) ---------------------------------------------
Quote (PanPete) 2) чи не ввімкнуто опцію "USB keyboard" в біосі? Це скоріш за все.(ІМХО)
|
|
| |
JKMZ |
Дата: Сб, 25.07.2009, 23:01 | Повідомлення № 5 |
Часто заходить...
| Quote (PanPete) Кілька запитань: 1) чи підставлялась завідомо справна клавіатура? 2) чи не ввімкнуто опцію "USB keyboard" в біосі? 3) в захищеному режимі працює? 4) чи були спроби переустановки ОС? ответы: 1) да. меняла 2)в понедельник посмотрю. 3)в понедельник посмотрю. 4)да. вспомнила, через десятые руки передали, что после замены (даже толком не знаю,что они там меняли) была проблема с установкой драйвера для видеокарты (если я правильно выражаюсь и правильно запомнила). как может быть, что в списке установленного оборудования нет клавиатуры?
|
|
| |
Ogorodets |
Дата: Сб, 25.07.2009, 23:30 | Повідомлення № 6 |
Назавжди з нами
| По первому посту: буковки при загрузке на черном фоне появляются?
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 26.07.2009, 10:56 | Повідомлення № 7 |
Знавець вірусів
| Quote (JKMZ) как может быть, что в списке установленного оборудования нет клавиатуры? Глюк при встановлені системи, або вінт хоч і з ремонту потрібно викинути на смітник. Спробуйте вінта прогнати HD regenerator ом. Скажіть будласка що за ОС ви ставили і чи немає втрати швидкості при загрузці та роботі компютера, і чи вінчестер новий чи з ремонту, якщо бажаєте знайдіть мене в квіпові я вам перекину збірку власного допрацювання яка дрова вшата сама навідь до холодильника якщо він підключений до материнки. Нею користується багато хто з форуму і не тільки з нашого
Відредаговано: НІКОЛЯ - Нд, 26.07.2009, 11:04 |
|
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 26.07.2009, 15:54 | Повідомлення № 8 |
| Quote (devidjons) недавно після кожної перезагрузки годинник на ПК почав збиватись на 0:00 01,01,2009 порадьте що треба зробити щоб виправити проблему Якщо компютер придбаний вже декілька років тому, то це проблема в розрядженій батареї біос, що розміщена на материнській платі, її потрібно замінити на нову, оскільки її термін вже минув, вона працює близько 5 р. нормально.
|
|
| |
devidjons |
Дата: Нд, 26.07.2009, 17:49 | Повідомлення № 9 |
Новий користувач
| Махновець_Ігор спасибі
|
|
| |
JKMZ |
Дата: Нд, 26.07.2009, 18:23 | Повідомлення № 10 |
Часто заходить...
| Quote (НІКОЛЯ) Скажіть будласка що за ОС ви ставили і чи немає втрати швидкості при загрузці та роботі компютера, і чи вінчестер новий чи з ремонту говорили, новый винт (хотя, неизвестно). поставили хр. а вот насчет швидкості точно не помню, завта пойду в школу узнаю, но по-моему, медленнее загружается, если перезагрузить через reset вообще может черный экран, даже биоса нет, а может нормально загрузиться... вот с квипом разберусь и сразу объявлюсь. никак времени не хватает. в квипе еще не работала. но,заранее, спасибо
Відредаговано: JKMZ - Нд, 26.07.2009, 18:25 |
|
| |
gry |
Дата: Нд, 26.07.2009, 19:02 | Повідомлення № 11 |
Досвідчений учасник
| Шановні. Підскажіть як називається програма відновлення інформації з CD/DVD. Може киньте посилання.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 26.07.2009, 19:16 | Повідомлення № 12 |
Ветеран спілкування
| Як варіант BadCopy Pro 4.1 BadCopy Pro сможет помочь, когда нужно: - Получить доступ к файлам, которые не читаются. - Восстановить потерянные файлы на дискетах, дисках CD/DVD-R и CD/DVD-RW. - Восстановить данные, потерянные из-за проблем с записью CD-R. - Восстановить данные, записанные в течение каждой из сессий на дисках CD/DVD-RW. - Восстановить утерянные фотографии на цифровых фотоаппаратах. - Восстановить файлы, удаленные с дискеты в результате быстрого форматирования. Постійно користуюсь нею, часто виручала, коли потрібно було відновити інформацію з карт-пам’яті цифрових фотоапаратів, пошкоджених дискет, dvd-дисків.
|
|
| |
gry |
Дата: Пн, 27.07.2009, 05:52 | Повідомлення № 13 |
Досвідчений учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) часто виручала, Дґкую. Програма сподобалась. Виручила.
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Пн, 27.07.2009, 07:45 | Повідомлення № 14 |
Монтажер
| Quote (serg) Але не довго потішився,через 2 тижні і GeForce відмовилася працювати у моїй системі. Якщо зовсім не працює(чорний екран) - проблема з контактами Якщо неправильно працює - міняти систему
|
|
| |
bambuchia |
Дата: Пн, 27.07.2009, 08:42 | Повідомлення № 15 |
Тут живе...
| Quote (JKMZ) если перезагрузить через reset вообще может черный экран, даже биоса нет, а может нормально загрузиться... думаю 100% проьлема в ОС чи іншому софті. спробуйте все замінити іншим
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |