|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Не вдається зайти на форум інформатиків. Блокує укртелеком?
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 09.04.2017, 17:48 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| [admin]Привіт всім форумчанам! 3-4 дні не було доступу до форуму, думав проблема в Ucoz, почав читати forum.ucoz.ru, там багато скарг на проблеми з серверами і т.д. Виявилось, що сайт всім був доступний. Не могли зайти я, Volevikt і, можливо, ще деякі користувачі. В мене провайдер Укртелеком, може там щось в черговий раз намутили, вони вміють. Скачав програму psiphon3, яка підмінює ір, то зараз завдяки їй на форумі. А причини точної так і не взнав. Що саме цікаве - в декого з моїх знайомих Укртелеком і сайт відкривається, а в декого - ні. Брандмауер антивіруса перевіряв і налаштування безпеки форуму також. Мого ІР нема в списку забанених. Якщо хтось має якісь думки з цього приводу - прошу поділитись.[/admin]
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 09.04.2017, 18:18 | Повідомлення № 2 |
Лідер форуму
| Якби було так, то б форум не був би доступний нікому, а тут лише деяким. Мабуть причина в іншому!
|
|
| |
novichok |
Дата: Нд, 09.04.2017, 18:31 | Повідомлення № 3 |
Прописаний назавжди
| Цікаво, на укозі ір адресу може заблокувати лише адмін сайту, а тут самих адмінів заблокували....
|
|
| |
volevikt |
Дата: Нд, 09.04.2017, 18:59 | Повідомлення № 4 |
Перспективна вчителька
| Не знаю, в чому була причина, але сьогодні ввечері з'явився доступ до сайту.
|
|
| |
Ktara |
Дата: Нд, 09.04.2017, 19:04 | Повідомлення № 5 |
Перспективна вчителька
| Цитата volevikt (  ) Не знаю, в чому була причина, але сьогодні ввечері з'явився доступ до сайту. То, что б вы пропустили все, что тут случилось С возвращением
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 09.04.2017, 19:23 | Повідомлення № 6 |
Лідер форуму
| Таня, може воно якимось чином зв'язано одне з одним? Лєна, з поверненням!
|
|
| |
Ktara |
Дата: Нд, 09.04.2017, 19:33 | Повідомлення № 7 |
Перспективна вчителька
| Цитата Bandalak (  ) Таня, може воно якимось чином зв'язано одне з одним?Лєна, з поверненням! ну судя по тому, что было обещано и тебе, и мне - не удивлюсь (и длилось это как раз несколько дней)
|
|
| |
volevikt |
Дата: Нд, 09.04.2017, 19:39 | Повідомлення № 8 |
Перспективна вчителька
| Цитата Ktara (  ) То, что б вы пропустили все, что тут случилось А що трапилося, поки в мене не було доступу?
Мене засмутило те, що 6 квітня не змогла привітати з Днем народження свого колегу і давнього друга - Громка Григорія Юрійовича. Сподіваюся, що він побачив моє вітання у ФБ.
Цитата Ktara (  ) С возвращением Цитата Bandalak (  ) Лєна, з поверненням! Дякую)))
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Нд, 09.04.2017, 19:42 | Повідомлення № 9 |
Ветеран спілкування
| В PlayMarket з телекому постійно заходжу через раз і це постійно декілька років.
|
|
| |
Ktara |
Дата: Нд, 09.04.2017, 19:44 | Повідомлення № 10 |
Перспективна вчителька
| Цитата volevikt (  ) А що трапилося, поки в мене не було доступу? В служебке Цитата volevikt (  ) Мене засмутило те, що 6 квітня не змогла привітати з Днем народження свого колегу і давнього друга - Громка Григорія Юрійовича. Сподіваюся, що він побачив моє вітання у ФБ. думаю. увидел. Не расстривайся
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 09.04.2017, 19:45 | Повідомлення № 11 |
| Цитата volevikt (  ) А що трапилося, поки в мене не було доступу? глянь службовий розділ
|
|
| |
volevikt |
Дата: Нд, 09.04.2017, 21:21 | Повідомлення № 12 |
Перспективна вчителька
| Прочитала... Просто в шоці від зверхності та нахабності.
|
|
| |
DPV |
Дата: Пн, 10.04.2017, 10:29 | Повідомлення № 13 |
Прописаний назавжди
| Цитата Ковальчук_Олександр (  ) Не могли зайти я, Volevikt і, можливо, ще деякі користувачі. В мене провайдер Укртелеком, може там щось в черговий раз намутили, вони вміють. Аналогічна ситуація, вдома не заходить, в школі без проблем. Перевірки на віруси і блокуваня - поки ситуацію не виправив, причину не знайшов.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 10.04.2017, 10:39 | Повідомлення № 14 |
Перспективна вчителька
| Цитата DPV (  ) вдома не заходить, в школі без проблем До речі, у мене те саме було. Але ж на вихідних вдома.) Провайдер однаковий, а от доступ до сайту з різних ПК вийшов різний.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пн, 10.04.2017, 18:04 | Повідомлення № 15 |
Лідер форуму
| Спробуйте там де нема доступу зайти з чужого ноутбука!
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |