|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Компетентність вчителя
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 16.05.2010, 22:17 | Повідомлення № 1 |
| Що треба і як повинен себе поводити вчитель, коли він не знає відповіді на питання учня? Таке досить часто трапляється на уроках інформатики, причин може бути багато, цікаво почути колеги ваші думки та поради, як потрібно діяти в тій чи іншій нештатній ситуації. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
ЛЕВ-КОРОЛЬ |
Дата: Нд, 16.05.2010, 22:24 | Повідомлення № 2 |
Експерт по тестах
| а я й так часто говорю, що ВСЬОГО НЕ ЗНАЮ! Проте, ще частіше говорю, що Я ДІЗНАЮСЬ. І багато разів підтверджував ці слова. Тому не думаю, що мій авторитет від слів "а цього я не знаю" падає. навпаки, підвищується, коли я показую жагу до знань.
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Нд, 16.05.2010, 22:28 | Повідомлення № 3 |
Активний учасник
| У мене специфічний предмет, що і не пам"ятаю таких ситуацій... А вести себе слід відверто, свідком був коли чешуть аби що, щоб забити баки
|
|
| |
Ogorodets |
Дата: Нд, 16.05.2010, 22:29 | Повідомлення № 4 |
Назавжди з нами
| Давеча был на курсах повышения квалификации. Было куча приколов с каверзными вопросами для преподавателей. Элементарный ответ: а с этим вопросом вы разберитесь сами. Прикольно звучит от учителей учителей... У меня лично такое бывает крайне редко. Спокойно объясняю, что я не во всех вопросах суперкомпетентен и если желание узнать ответ на поставленный вопрос велико - обещаю на следующем уроке дать исчерпывающий ответ. Воспринимается всеми спокойно. Без выпендрежа...
|
|
| |
FutureTeacher |
Дата: Пт, 03.07.2015, 22:00 | Повідомлення № 5 |
Часто заходить...
|
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |