Ср, 27.09.2023, 14:37
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

• Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ XІІ: СПІЛКУВАННЯ, РОЗВАГИ, ВІДПОЧИНОК, РІЗНЕ » 13.3 Музика » Музика
Музика
Alex-millitary Дата: Пн, 29.10.2007, 16:24 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Дуже б хотілося на форумі обмінюватися зсилками з музикою на шкільну тему. Можливе в когось є програми, які створюють музику (для навчання дітей), перетворюють пісні з mp3 в MID ...

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

kom_adm Дата: Пн, 29.10.2007, 16:41 | Повідомлення № 2
Ветеран спілкування
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Alex-millitary, ви створили тему "Музика" і в першому ж повідомленні теми говорите, що вас цікавить музика на шкільну тематику. Тоді тему потрібно було називати "Шкільна музика", щоб було більш зрозуміліше. Взагалі то я не дуже одобряю дану тему, так як ми трохи відступаємо цим від інформатики. Але... Поскільки це підрозділ "Бесідка", то тут можна створювати теми, які не пов’язані з викладанням інформатики.
А навіщо вам музика на шкільну тему? Ви що займаєтесь відеомонтажем? У мене вдома є велика кількість такої музики, але через низькошвидкісний і дорогий інтернет, я не можу їх зилити на Рапідшару. Проте, можна домовитись про обмін дисками по пошті. Як ви до цього відносетесь?

Ось одна із численних пісень, які в мене є в дома. Завантажте, послухайте.
http://file054.mylivepage.com/chunk54/1149019/960/forum.mp3

До речі, якщо ви маєте власні пісні, можете постити. Я в свою чергу, хоч і маю поганий інтернет, можу на вихідних до 10 пісень самих хороших залити. Це якщо терміново.

Alex-millitary Дата: Вт, 30.10.2007, 12:15 | Повідомлення № 3
Я тут недавно...
Шкільна музика мені потрібна, бо до мене часто звертаються вчителі за допомогою в підготовці шкільних вечорів, конкурсів, тощо.
RomanPetrovich Дата: Вт, 30.10.2007, 14:26 | Повідомлення № 4
Я тут недавно...
Quote (Alex-millitary)
Можливе в когось є програми, які створюють музику (для навчання дітей), перетворюють пісні з mp3 в MID ...

Є такі програми, але якість конвертування дуже і дуже погана. Є гарний сайт www.midi.ru але там потрібна зараз реєстрація з рекомендаціює одного з учасників. На цьому сайті багато дитячих українських пісень. Попробуйте можливо вдасться зареєструватись.
kom_adm Дата: Вт, 30.10.2007, 17:26 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Quote (Alex-millitary)
Шкільна музика мені потрібна, бо до мене часто звертаються вчителі за допомогою в підготовці шкільних вечорів, конкурсів, тощо.

Скільки не рив в інеті, нічого путнього не знаходив. Є шкільна музика російською мовою на сайті http://video-montager.ru , а от шкільна музика українською - в інтернеті дифіцит. Повірте мені, я не одноразово робив спроби і всі вони були невдалі.
Поскільки я проживаю в Вінницькій обл., то я поїхав в Вінницю, у фірменому магазині студії "Мед" придбав 5 чудових дисків з шкільною і дитячою музикою. Всі пісні про школу на дисках - в дитячому виконанні. Єдиний варіант отримання вами цих пісень - розсилка поштою.
kom_adm Дата: Вт, 30.10.2007, 17:33 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Quote (Alex-millitary)
Дуже б хотілося на форумі обмінюватися зсилками з музикою на шкільну тему. Можливе в когось є програми, які створюють музику (для навчання дітей), перетворюють пісні з mp3 в MID ...

Треба подумати. Переконвертувати з MID в mp3 проблем немає (для цього можна використати хорошу програмку Jet Audio 7, а от mp3 в MID не знаю. Мабуть спец. прога потрібна.
Alex-millitary Дата: Пт, 02.11.2007, 11:07 | Повідомлення № 7
Я тут недавно...
Quote (Ковальчук_Олександр)
Мабуть спец. прога потрібна.

У мене є прога TS-AudioToMIDI_v3.30, але лікарства до неї не працюють. Може хтось вміє її зламати?
RomanPetrovich Дата: Пт, 02.11.2007, 19:07 | Повідомлення № 8
Я тут недавно...
Quote (Alex-millitary)
У мене є прога TS-AudioToMIDI_v3.30, але лікарства до неї не працюють. Може хтось вміє її зламати?

В мене також є ця програма але якість конвертування дуже і дуже погана. Тому не раджу. Краще купути готовий продукт

sem Дата: Пт, 01.02.2008, 11:06 | Повідомлення № 9
Новий користувач
Щодо музики в школі пропоную наробки нашої школи - не пошкодуєте, якщо Вас справді це цікавить.
http://schoolmusic.narod.ru
Yura_Shrol Дата: Пт, 01.02.2008, 12:01 | Повідомлення № 10
Знаток супутникового інету
Нагороди: 7
Рейтинг: 99
Quote (Alex-millitary)
перетворюють пісні з mp3 в MID ...

Можна попробувати в неро вав едіторі використати фільтр караоке. Якість не дуже, але для акомпонементу може підійти.
Spirit Дата: Пн, 11.02.2008, 22:38 | Повідомлення № 11
Сис.адмін
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Конвертация из MP3 в MIDI
Скажу сразу, пробовал такое и качественно такое сделать невозможно. Вся соль в сути форматов. MP3 - это звуковая кривая, т.е. просто записанный звук, будем говорить оцифрованный, ну и еще и сжатый. WAV - тоже что и MP3 только, обычно без сжатия. А MIDI, и тут внимание(!) - это записанные ноты, и чтоб проиграть MIDI нужен звуковой генератор, обычно он есть в звуковых картах или реализован программно (не буду вникать в подробности).
Теперь задача состоит в том, чтоб звуковую кривую (куча разных инструментов с реверберациями, эхом, плюс вокал) записать нотами! Скажу вам, не каждый человек сможет такое сделать, а компьютер и подавно.

Минусовки
MIDI файл - это обычно без вокала, т.е. только музыка, так вот ищите для школьных мероприятий минусовки, очень классно покупать диски с караоке (*.kar), да и в интернете можно их поискать. У меня с нахождением почти никогда не возникало проблем.

Дерзайте, успехов!

Ogorodets Дата: Пн, 18.02.2008, 01:52 | Повідомлення № 12
Назавжди з нами
Нагороди: 1
Рейтинг: 42
Quote (Spirit)
Минусовки
MIDI файл - это обычно без вокала, т.е. только музыка, так вот ищите для школьных мероприятий минусовки, очень классно покупать диски с караоке (*.kar), да и в интернете можно их поискать. У меня с нахождением почти никогда не возникало проблем.

Минусовки это немного не то. Под минуса поют эстрадные певцы и ресторанные музыканты. Отличие минуса и кара или миди в следующем: В миди и кар файлах мелодия (вместо голоса) выводится каким-либо инструментом (синтезатор, труба, гитара и т.д), а минусовка - это, обычно, mp3 файл с вырезанным центральным каналом (голосом).
(Если нужны минусовки, знаю где взять 12 ДВД дисков за 300 грн.)
LAM85 Дата: Сб, 17.05.2008, 18:03 | Повідомлення № 13
Я тут недавно...
Рейтинг: 1
Для конвертації із MIDI (MID, MIDI, RMI, KAR) в MP3, WAV, WMA, OGG я використовую Direct MIDI to MP3 Converter, ліків в мене для її покищо немає, в роботі проста і якість непогана.

Скачать можна на http://www.pistonsoft.com/download.html

Nicola Дата: Нд, 18.05.2008, 16:55 | Повідомлення № 14
Прописаний назавжди
Нагороди: 2
Рейтинг: 23
Перегоняємо з mid, kar спочатку у WAV шляхом звичайного перезапису за допомогою waveflow потім у mp3 за допомогою WAV to MP3. Тим більше можна врахувати зміну тональності, темпу мінусовки та використати еквалайзер.
p.s. Видалити повністю голос з mp3 поки що не вдається, тобто якісного мінуса немає.
VicS13 Дата: Пн, 08.09.2008, 12:06 | Повідомлення № 15
Тут живе...
Рейтинг: 6
Найдите знакомого ресторанного музыканта и поговорите с ним. 90% вероятность что у него найдете
нормальную МП3 минусовку нужной песни. И не просто сделанную из поганого МИДИ.
А профессиональную с бэк-вокалом, или без него. Почти идентичную той, с которой работает реальный певец.
А проблему сменить тональность без изменения темпа или изменить темп без сдвига тональности вам поможет решить любой софт типа WaveLab.

И еще. Раз это флудилка......
Шановний VicS13, ця тема не є флудилкою, флудить можна в одній темі, яка так і називається "Флудилка"
Модератор: WWW

Нормальной школьной музыки Ненька Украина еще не родила. И родит ли вообще. А если и родит - то гидроцефала какого-то.

И поэтому "Когда уйдем со школьного двора, под звуки нестареющего вальса......" и вся остальная тематическая музыка нашего славного прошлого
равной не будем иметь еще мноооооооого лет....

До тех пор, пока на государственном уровне подростку будут втолковывать о крутизне курения, пива, ночных клубов, сексуальной распущенности и остальной блевотины, производимой уродом, которого называют "молодой украинской демократией".

Вспомните Уильяма Черчиля. "Демократия - худшая из форм правления. Но, к сожалению, ничего лучшего человечество еще не придумало..."

Відредаговано: WWW - Нд, 28.09.2008, 23:15
Форум інформатиків » РОЗДІЛ XІІ: СПІЛКУВАННЯ, РОЗВАГИ, ВІДПОЧИНОК, РІЗНЕ » 13.3 Музика » Музика
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2023.