Ср, 27.09.2023, 14:26
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

• Сторінка 1 з 28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 27
  • 28
  • »
Модератор форуму: НІКОЛЯ, Bandalak, Ktara, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ XIII: НАШ ФОРУМ » 14.2 Пропозиції по вдосконаленню роботи форуму, дизайну. » Побажання та зауваження (Ваші побажання щодо покращення роботи сайту)
Побажання та зауваження
kom_adm Дата: Сб, 18.08.2007, 01:54 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Нагороди: 19
Рейтинг: 217

Ваші побажання щодо покращення роботи сайту та помилки, які ви виявили.

[admin]
Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Відредаговано: WWW - Сб, 07.06.2008, 22:28
V_Rebryna Дата: Чт, 13.09.2007, 22:08 | Повідомлення № 2
Новий користувач
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
З однієї сторони хочу подякувати авторам сайту за підтримку моєї ідеї створення віртуальних методичних об'єднань, які були започатковані у 2006 році на сайті Аспекта, форумів metodinfo.2bb.ru, metodinfo.3bb.ru, metodinfo.ho.com.ua
З іншої сторони хочу попросити вдосконалити текст і його відшліфувати, раз форум претендує на Всеукраїнський.
Якщо Вас цікавить тема Обдаровані діти, то завітайте на sbs.km.ua, olympiada.km.ua

Ще хочу привітати з днем інформатика, програміста, який святкується 256 дня кожного року.

Успіхів!

Ковшун Дата: Чт, 13.09.2007, 22:50 | Повідомлення № 3
Досвідчений учасник
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (V_Rebryna)
З однієї сторони хочу подякувати авторам сайту за підтримку моєї ідеї створення віртуальних методичних об'єднань, які були започатковані у 2006 році на сайті Аспекта, форумів metodinfo.2bb.ru, metodinfo.3bb.ru, metodinfo.ho.com.ua

Велике спасибі Віталію Арсеновичу!

Quote (V_Rebryna)

З іншої сторони хочу попросити вдосконалити текст і його відшліфувати, раз форум претендує на Всеукраїнський.

Дякуємо за зауваження. Обов’язково працюватимемо над цим.
Quote (V_Rebryna)

Якщо Вас цікавить тема Обдаровані діти, то завітайте на sbs.km.ua, olympiada.km.ua

Звичайно, така тема не може не цікавити. Обов’язково завітаємо на вказані сайти.
Quote (V_Rebryna)

Ще хочу привітати з днем інформатика, програміста, який святкується 256 дня кожного року.
Успіхів!

Дякуємо за привітання та побажання.
Prag Дата: Чт, 27.09.2007, 20:57 | Повідомлення № 4
Я тут недавно...
Рейтинг: 1
Все просто супер, але на Всеукраїнський форум потрібно побільше тем.
Ковшун Дата: Чт, 27.09.2007, 21:48 | Повідомлення № 5
Досвідчений учасник
Quote (Prag)

Не все так зразу!

А взагалі-то, пропонуйте теми. І ми обов’язково їх відкриємо!

kom_adm Дата: Пт, 28.09.2007, 22:34 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Теми ви можете створювати самі в існуючих розділах та підрозділах, головне щоб актуальні. А от розділи та підрозділи пропонуйте і ми із-задоволенням їх створимо, при умові, що пропозиції будуть слушні. Ми дуже потребуємо допомоги інших.
Зараз на форумі двоє адмінів (засновники сайту) і один модератор. Адмінів вже, мабуть, не буде ніколи, а на модераторів ще є місця...
Ковшун Дата: Пн, 31.12.2007, 15:56 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Quote (V_Rebryna)
Завершуючи 2007-й рік, який був плідний з точки зору впровадження ІКТ у методичну роботу вчителів інформатики, із задоволенням приймаю пропозицію об'єднати наші форуми в один діючий для ВСІХ інформатиків України.
Зустрінемо Новий Рік по новому.

Дякуємо Віталію Арсеновичу за підтримку нашого форуму і бажаня об’єднати наші форуми в один!
Це значить об’єднати зусилля спрямовані на покращення вивчення інформатики в школі!!!

З повагою:
Адмін форуму
Микола Ковшун

Yura_Shrol Дата: Чт, 24.01.2008, 14:02 | Повідомлення № 8
Знаток супутникового інету
Нагороди: 7
Рейтинг: 99
Чи можна зробити так, що із "останніх оновлень" відразу переходити на останню сторінку цієї теми?
kom_adm Дата: Чт, 24.01.2008, 23:45 | Повідомлення № 9
Ветеран спілкування
Quote (Yura_Shrol)
Чи можна зробити так, що із "останніх оновлень" відразу переходити на останню сторінку цієї теми?

Yura_Shrol, воно так і є. Ви просто натискайте на даті оновлення Чт, 24.01.2008, 14:02, а не на назві теми Побажання та зауваження
Ogorodets Дата: Пт, 01.02.2008, 23:13 | Повідомлення № 10
Назавжди з нами
Рейтинг: 42
Щодо пропозицій: було б непогано організувати розсилку корисних програм по колегах. Сперше обговорити це питання, т.е що розсилатимемо. Потім призначити координаторів, вислати координаторові корисні диски, що є у кожного і поїхали.
Зокрема можу запропонувати навчальний диск «ACCESS 2002 повна версія». Фірма «Teach Pro» або як вона зараз називається «1С». Також є обучалка цієї ж фірми «Інформатика 7-11 клас», «Excel», але тільки 97-а версія. Скільки я переглянув інтерактивних навчальних програм ця фірма поза конкуренцією.
З фірми «Media» - «1С підприємство конфігуратор», «1С зарплата і кадри».
Сам шукаю обучалку від Teach Pro по веб-дизайну. Окрім цієї фірми, повторюся гідних немає. (Кирило і Мефодій, на жаль теж відпочивають).

Далі по софту: оскільки я фото-відеомонтажник можна було б організувати розсилку свіжого софта (на сьогодні є повний Adobe Cs3 Master Collection на 4 Двд-діськах+куча всякого барахла, типу Адоражей, Партіклов, Мерцаллі, Вітасцени і т.д).

Ще є енциклопедія «Кирила і Мефодія» - 10 CD або 2 DVD диска, «Мир інформатики» для дітей 6-9 років і другий диск для дітей до 11 років.

Зокрема самого цікавлять дитячі обучалки і розвиваючі іграшки (Сходинки до інформатики вже пройдені і забуті).

На мій погляд ідея ділова.

kom_adm Дата: Пт, 01.02.2008, 23:59 | Повідомлення № 11
Ветеран спілкування
Quote (Ogorodets)
На мій погляд ідея ділова.

Ідея ділова, не то слово. В мене також багато чого корисного є, описати нашвидкоруч не можу, потрібно пройтися по вінтах, систематизувати, скласти список. Взагалі то, ми з Миколою Івановичем вже давно планували відкрити розділ "Розсилка дисків", а те, що ви кажете на рахунок координатора також правильно.
Поскільки розділ маю створити я (ідею я подав вже досить давно), то відповідно розсилку я готовий здійснювати всім колегам. Але спочатку мені потрібно отримати від кожного учасника форуму по кілька DVD-з самою корисною інфою. Це все ще добре продумається. Але ідея дуже чудова.
Ogorodets Дата: Сб, 02.02.2008, 00:33 | Повідомлення № 12
Назавжди з нами
Рейтинг: 42
Ще одна думка. При створенні нових тем категорично забороняти теми з політичною тематикою. Від подібних тем окрім як даремного флуда і взаємних образ чекати нічого. Були спроби подібного плану на деяких форумах. Результат «бесід» описаний вище.
W-w-W Дата: Сб, 02.02.2008, 01:01 | Повідомлення № 13

Всеукраїнський форум вчителів інформатики - це найкращий форум, я б з нього і не виходив ніколи, скільки для себе корисної інформації взяв. Народна мудрість говорить: "Одна голова добре, а дві ще краще"
Тож велика подяка засновникам даного форуму, так тримати далі!!!!!!!!!!!
Sasyk Дата: Пн, 04.02.2008, 18:20 | Повідомлення № 14
знаток тестуючих систем
Рейтинг: 9
Quote (Prag)

Теми повинні створюватися в процесі появи проблеми... тому думаю, що тут "не заржавіє"...
W-w-W Дата: Пн, 18.02.2008, 04:35 | Повідомлення № 15

Шановні адміністратори при можливості відсортуйте будь ласка всі теми, що пов'язані з методикою інформатики в один розділ, щоб зручніше було переглядати дані рубрики
Форум інформатиків » РОЗДІЛ XIII: НАШ ФОРУМ » 14.2 Пропозиції по вдосконаленню роботи форуму, дизайну. » Побажання та зауваження (Ваші побажання щодо покращення роботи сайту)
  • Сторінка 1 з 28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 27
  • 28
  • »
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2023.