|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Подальша доля форуму.
| |
kom_adm |
Дата: Вт, 25.02.2020, 14:09 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| [admin]Шановні форумчани! В зв’язку з активним процвітанням соц. мереж, форуми втратили свою актуальність, зокрема, і наш форум. Не бачу далі смислу проплачувати домен і сам хостінг в Юкоз. Відвідуванність і активність форуму близька до нуля. Через декілька днів закінчується оренда домену informatic.org.ua, далі переведу на стандартний домен informatics.at.ua. Дякую всім небайдужим, хто весь цей час розвивав форум, та підтримував його роботу. Модераторам особливий респект. Пам’ятаю, були хороші часи, зараз все якось не так. І навіть група в ФБ не несе тої атмосфери затишку, що була на форумі.[/admin]
|
|
| |
volodschool2 |
Дата: Вт, 25.02.2020, 14:33 | Повідомлення № 2 |
Досвідчений учасник
| Можна зареєструвати безкоштовний pp.ua
Відредаговано: volodschool2 - Вт, 25.02.2020, 14:35 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 25.02.2020, 16:33 | Повідомлення № 3 |
Лідер форуму
| Я переконаний, що і на безкоштовному домені буде добре. Переводьте!
|
|
| |
Ktara |
Дата: Вт, 25.02.2020, 20:53 | Повідомлення № 4 |
Перспективна вчителька
| да, сейчас все перешли в ФБ, Инсту, Телеграмм и Вайбер Но все равно - это не то :( :( Думаю и на бесплатном домене будет нормально
|
|
| |
steep |
Дата: Вт, 25.02.2020, 23:23 | Повідомлення № 5 |
Часто заходить...
| Вважаю що форум, тим більше вчителів інформатики, повинен жити та процвітати. Де я до біса буду шукати в соціальних мережах відповідь, чи допомогу від колег, за деякими питаннями, а на форумі все по поличках. Можливо дещо прибрати лишне, таке як про дівчат, паління та подібне. Покращити дизайн та структуру. А чому не написати лист в UCOZ про надання безкоштовного простору для форуму. Я робив таке неодноразово для шкіл, відділів освіти, тощо, надають безкоштовно. Форум потрібен пане адмін та панове модерн.
З повагою.
|
|
| |
Admin |
Дата: Ср, 26.02.2020, 01:30 | Повідомлення № 6 |
Лідер форуму
| форум це є форум, все решта то суєта
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Ср, 26.02.2020, 09:26 | Повідомлення № 7 |
Хостер
| Цитата steep (  ) Можливо дещо прибрати лишне, таке як про дівчат, паління та подібне. Покращити дизайн та структуру. А кто этим заниматься будет, я думаю что админам не особо есть когда.
Цитата steep (  ) А чому не написати лист в UCOZ про надання безкоштовного простору для форуму. на сайте есть реклама, баннеры вверху. Что бы они дали добро на доп место, нужно убрать рекламу.
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Ср, 26.02.2020, 09:32 | Повідомлення № 8 |
Хостер
| А не узнавали можно ли перенести с ucoz на обычные xenforo, ipb ? так было бы проще намного. Мне было бы данная затея интересна. и смысл в ней бы был
|
|
| |
skif |
Дата: Ср, 26.02.2020, 16:02 | Повідомлення № 9 |
Прописаний назавжди
| до речі, у фейсбуці, де ви?
|
|
| |
Ktara |
Дата: Ср, 26.02.2020, 18:00 | Повідомлення № 10 |
Перспективна вчителька
| Цитата skif (  ) до речі, у фейсбуці, де ви? Именно нашего форума нет. но часть форумчан открыли свои группы Как по мне. то ФБ аж никак не подходит для решения каких-то вопросов Там ет веток. А в постах застрелишься искать. Все таки у каждой платформы свой функционал. И социальная сеть - это таки социальная сеть
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Ср, 26.02.2020, 19:28 | Повідомлення № 11 |
Хостер
| Ну реально было бы не плохо: 1. конвертировать форум с ucoz на ipb или другую платформу. 2. с доменом переместить на хостинг 3. Добавить рекламу и уже не будет рекламы от укоза.
Сделать складчину для посетителей. Это проще чем на укозе.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Ср, 26.02.2020, 21:04 | Повідомлення № 12 |
Ветеран спілкування
| Прочитання одного повідомлення в соц. мережі, переростає в величезну втрату часу. Конкретно, в чому програє форум. 1 В мобільній версії.(Я вже вдома півроку не включав комп, тільки планшети, правда вони в мене на двох ОС, а на вікнах ще й зі стілусами, зручно лежиш на девані і робиш презентацію, для прикладу) 2. В сповіщенні.
Відредаговано: swetikccc - Ср, 26.02.2020, 21:13 |
|
| |
Jokerz |
Дата: Чт, 27.02.2020, 09:45 | Повідомлення № 13 |
Хостер
| Цитата swetikccc (  ) 1 В мобільній версії.(Я вже вдома півроку не включав комп, тільки планшети, правда вони в мене на двох ОС, а на вікнах ще й зі стілусами, зручно лежиш на девані і робиш презентацію, для прикладу) Ну вот. В этом и момент. ucoz конечно отлично, но к сожалению это дело уже сильно деградирует. Огромный плюс конечно в бесплатности. Хотя последнее время сбор денег на оплату места и снятия рекламы.
Просто если есть ряд желающих, можно все же попробовать найти человека мигрировать на отчуждаемый движок форума, сохранить все данные, и разместить на хостинг (тут и я помочь смогу), будет и для мобильных удобно, и оповещение для телефона можно на тот же телеграм сделать, что угодно. А на ucoz это как наркотик, присел на иглу а уже смотришь и сойти с нее не так и просто.
Можно конечно домен оставить а все начать с нуля... но так быстро руки опустятся и материалов то тут не файлами, а именно сообщениями .
|
|
| |
Jokerz |
Дата: Чт, 27.02.2020, 12:22 | Повідомлення № 14 |
Хостер
| Вообщем, если команда и участники форума захотят переходить на отчуждаемый форум, с нуля делать или конвертировать этот... я готов оплатить ткущий домен на год и предоставить нужный хостинг\сервер под этот проект . Со своей стороны так же помогу чем могу.
|
|
| |
Ktara |
Дата: Чт, 27.02.2020, 14:05 | Повідомлення № 15 |
Перспективна вчителька
| Цитата Jokerz (  ) Вообщем, если команда и участники форума захотят переходить на отчуждаемый форум, с нуля делать или конвертировать этот...я готов оплатить ткущий домен на год и предоставить нужный хостинг\сервер под этот проект . Со своей стороны так же помогу чем могу. Могу ошибаться, но как-то мы уже рассматривали вопрос переноса. Так вот - не переносился он :( :( :( Поэтому и стали тут оплачивать. Может что изменилось. конечно. С Юкозом уже давно не работаю. Но кажись врядли :(
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |