Ср, 27.09.2023, 13:43
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ XІІ: СПІЛКУВАННЯ, РОЗВАГИ, ВІДПОЧИНОК, РІЗНЕ » 13.11 Студенту на допомогу » Допоможіть будь ласка (потрібна допомога)
Допоможіть будь ласка
Skaynet Дата: Пн, 23.02.2009, 22:54 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Я студент Тернопільського Державного Технічного Університету, навчаюся я за спеціальністю інформаціїні управляючі технології та системи.
Суть мого питання до Вас дуже проста, чи можу я після закінчення університету викладати інформатику зі своєю спеціальністю в школі ?. :?

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Bandalak Дата: Пн, 23.02.2009, 23:05 | Повідомлення № 2
Лідер форуму
Нагороди: 45
Рейтинг: 291
Quote (Skaynet)
Суть мого питання до Вас дуже проста, Чи можу я після закінчення Університету викладати Інформатику зі своєю спеціальністю в Школі ?.

Якщо у Вашому Вузі можна додатково здати психологію, педагогіку і методику - то можна буде!
Skaynet Дата: Вт, 24.02.2009, 10:59 | Повідомлення № 3
Новий користувач
Якщо у Вашому Вузі можна додатково здати психологію, педагогіку і методику - то можна буде!

Дуже дякую за відповідь :) . Прийдеться вчити психологію, педагогіку і методику.
Ще одне питання які мови програмування наданий час вивчають школярі ?
Bandalak Дата: Вт, 24.02.2009, 11:23 | Повідомлення № 4
Лідер форуму
Поки-що Paskal. Найбільш розвинені школи пробують перейти на С++.
А взагалі то майбутнє за Візуальними мовами: Visual Basic, Delphi, Visual C++ та ін.
gry Дата: Вт, 24.02.2009, 20:15 | Повідомлення № 5
Досвідчений учасник
Нагороди: 4
Рейтинг: 134
Quote (Skaynet)
чи можу я після закінчення університету викладати інформатику зі своєю спеціальністю в школі ?. :?

Із свого досвіду. Потрібно мати якийсь додаток до диплома (вкладиш, чи як воно там називається), де було б вказано МАЄ ПРАВО ПРАЦЮВАТИ ВЧИТЕЛЕМ/ВИКЛАДАЧЕМ /предмет/ (Або витяг із специфікаціїї спецальності) ... Якщо цього не буде, можуть виникти проблеми з атестацією. А на роботу Вас візьмуть. Не хвилюйтесь.
PanPete Дата: Вт, 24.02.2009, 20:33 | Повідомлення № 6
Наполегливий учасник
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Також з власного досвіду - якщо ви будете влаштовуватись не в елітний зпаклад, приймуть. А додаток до диплома (вкладиш) зробите пройшовши курси, або вже працюючи заочно здобудете педагогічну освіту. Без пед. освіти зможете працювати також (якщо покажете пофесійну здатність), але спеціалістом, без права присвоєння вищих кваліфікацій.
dpi Дата: Вт, 24.02.2009, 21:24 | Повідомлення № 7
Досвідчений вчитель
Рейтинг: 39
Quote (gry)
А на роботу Вас візьмуть. Не хвилюйтесь.

Quote (PanPete)
Без пед. освіти зможете працювати також (якщо покажете пофесійну здатність), але спеціалістом, без права присвоєння вищих кваліфікацій.

В Донецкой области это закончилось года три назад. Крушники не дают.

PanPete Дата: Вт, 24.02.2009, 21:35 | Повідомлення № 8
Наполегливий учасник
Рейтинг: 45
Схоже південь на відміну від центру знайшов спосіб подолання дефіциту людей, здатних викладати інформатику
Borick Дата: Вт, 24.02.2009, 23:40 | Повідомлення № 9
Новий користувач
Якщо в дипломі написано що ви є викладач або вчитель інформатики то можна інакше працюєте не по спеціальності..... ;) ^_^
Ogorodets Дата: Вт, 24.02.2009, 23:47 | Повідомлення № 10
Назавжди з нами
Рейтинг: 42
Quote (dpi)
В Донецкой области это закончилось года три назад. Крушники не дают.

Для меня это новость. Пять лет работал без педобразования в Донецкой области. (Тока Крушникам не говорите :) )
Skaynet Дата: Ср, 25.02.2009, 00:07 | Повідомлення № 11
Новий користувач
:? Тепер все ясно, треба ще йти мені на курси якісь.
Oxana_cher Дата: Ср, 25.02.2009, 00:18 | Повідомлення № 12
Місцева кадра
Нагороди: 2
Рейтинг: 44
Quote (Skaynet)
Тепер все ясно, треба ще йти мені на курси якісь.

Надо сразу думать куда поступать! Ато теперь только лишняя трата денег и времени!

Skaynet, я не поняла, а чё учителя так много зарабатывают? Зачем тебе в школу? Пойди на фирму по сборке компьютеров или в банк! Там как минимум втрое больше платят!
Нет, не слушай меня, надумал в школу - давай в школу! Я сама без школы свою жизнь не представляю!
Школа forever, информатика forever!

swetikccc Дата: Ср, 25.02.2009, 09:41 | Повідомлення № 13
Ветеран спілкування
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (Oxana_cher)
Надо сразу думать куда поступать! Ато теперь только лишняя трата денег и времени!

Специальность то красиво звучит ;)
Skaynet Дата: Ср, 04.03.2009, 18:46 | Повідомлення № 14
Новий користувач
Я сама без школы свою жизнь не представляю!

Вот я тоже хочу до школи. але ще і після школи зможу працювати :$

Додано (04.03.2009, 18:46)
---------------------------------------------
І ще цікавить процедура влаштування на роботу до школи. ? І чи бувають всякі різні іспити для викладача початківця ?

Bandalak Дата: Ср, 04.03.2009, 22:04 | Повідомлення № 15
Лідер форуму
Quote (Skaynet)
І ще цікавить процедура влаштування на роботу до школи. ? І чи бувають всякі різні іспити для викладача початківця ?

Іспити бувають лише для Вашого гаманця. У деяких сільських районах, не буду уточнювати якої області, у відділ освіти та директорові треба віднести біля штуки баксів.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ XІІ: СПІЛКУВАННЯ, РОЗВАГИ, ВІДПОЧИНОК, РІЗНЕ » 13.11 Студенту на допомогу » Допоможіть будь ласка (потрібна допомога)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2023.