Чт, 21.09.2023, 14:49
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

• Сторінка 1 з 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 11
  • 12
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІ: ЛІТЕРАТУРА З ІНФОРМАТИКИ » 2.5 Пропозиції видавництва BHV » Викладання інформатики в інформаційно-технологічних класах
Викладання інформатики в інформаційно-технологічних класах
Nic-Nic Дата: Чт, 02.09.2010, 18:04 | Повідомлення № 1
Часто заходить...
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
В цьому році в нашій школі вперше відкрили інформаційно-технологічний клас. А це аж 5 годин інформатики!. Програма складається з різних курсів за вибором. Шановні форумчани давайте разом обговоримо програму і викладання в таких класах.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
[/admin]
russo Дата: Чт, 02.09.2010, 18:50 | Повідомлення № 2
Тут живе...
Нагороди: 1
Рейтинг: 35
Я думаю, треба просто механічно об"єднати 4 спецкурса. Викинути 6 год із "Щснов сучасних офісних технологій" на вивчення Excel. Але по програмі спецкурса “ОСНОВИ СТВОРЕННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ” 17 год, а в методичних рекомендаціях - 33 год. Незрозуміло, звідки вони взялись.
Nic-Nic Дата: Чт, 02.09.2010, 19:38 | Повідомлення № 3
Часто заходить...
Дійсно я також зіткнувся з таким парадоксом, що програма спецкурса “ОСНОВИ СТВОРЕННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ПРЕЗЕНТАЦІЙ” 17 год,
але навчальний посібник видавництва BHV розрахований на 32 години. тому сьогодні перший урок розпочали з презентацій. Також не зрозуміло коли вийдуть книги з "основ сучасних офісних технологій" та "EXCEL в профільному навчанні" можливо укладачі програми чи видавництва підкажуть коли це буде?
yulya Дата: Чт, 02.09.2010, 19:53 | Повідомлення № 4
Часто заходить...
Рейтинг: 3
Nic-Nic, Співчуваю Вам, профіль серьйозний, а програма для ....? Як Вам вивчення текстового процесора загалом на 68 годин? На мою думку Все необхідне вивчаєте, а вільні уроки витрачайте на щось важливе , наприклад підготовка до олімпіади. Головн, щоб в журналі уроки йшли за плануванням.
Nic-Nic Дата: Чт, 02.09.2010, 20:03 | Повідомлення № 5
Часто заходить...
Yulya я також не розумію що можна вивчити в текстовому редакторі аж 68 годин, мені здається що потрібно як мінімум годин 8 перекинути на EXCEL в профільному навчанні" адже ця тема значно серйозніша. Якщо в когось є інформація по спецкурсу EXCEL в профільному навчанні" то поділіться будь-ласка.
Глинський__Ярослав Дата: Чт, 02.09.2010, 22:29 | Повідомлення № 6
Видавець посібників
Нагороди: 3
Рейтинг: 25
Шановні вчителі!
Почитав Ваші повідомлення. і згадав марксистський лозунг "Ми не раби, раби не ми".
Чому вчителі намагаються обмежитись наявними неапробованими програмами чи книжками на такому шалено перспективному поприщі як профільне навчання (інформаційно-технологічний профіль). Ніхто не звертає уваги, що одні книжки і програми примітивні, а інші складні чи суттєво переобтяжені. Суттєва особливість - профільне навчання починається у звичайних класах, де для багатьох учнів це навіть несподіванка, адже ні їхні батьки, ні вони не планували опинитися в спецшколі з інформатики. Для таких дітей потрібно терміново забезпечити не так профільне, як диференційоване навчання, адже найдуться учні, яких не цікавитиме тема презентації у згаданих обсягах чи програмування також у надмірних обсягах. Саме для диференційованого навчання я можу запропонувати два свої навчальні посібники, які пройшли багаторічну апробацію і модифікацію. Перший - це "Практикум з інформатики" з грифом МОНУ для студентів і робочий зошит до нього "Інформаційні технології" (див.сайт). Це близьке до того, що очікують від посібника "Основи сучасних офісних технологій". Другий - це навчальний посібник "Інформатика. 10-11 клас. Алгоритмізація і програмування мовою Паскаль + початки Delphi" - ідеальний варіант неспішучи навчити програмуванню, маючи таку кількість годин. Складайте свої календарні плани, посилаючись на відомі програми і відомі посібники, зокрема, мої і не чекаєте, що Вам нібито з міністерства впарять чергову халтуру.
russo Дата: Пт, 03.09.2010, 07:42 | Повідомлення № 7
Тут живе...
Рейтинг: 35
Quote (Nic-Nic)
Якщо в когось є інформація по спецкурсу EXCEL в профільному навчанні" то поділіться будь-ласка.

У мене є програма курсу (2, 53 Мбайт, pdf).
sib Дата: Пт, 03.09.2010, 08:00 | Повідомлення № 8
Тут живе...
Рейтинг: 2
Russo скиньте будь-ласка на email: suharskaya.irina@mail.ru / . Буду дуже вдячна.
Newbie Дата: Пт, 03.09.2010, 08:12 | Повідомлення № 9
Хелпер
Нагороди: 9
Рейтинг: 91
про цей профіль є тема http://informatic.org.ua/forum/6-1428-1 , там вже деякі питання обговорені раніше
Nic-Nic Дата: Пт, 03.09.2010, 10:29 | Повідомлення № 10
Часто заходить...
Russo скиньте будь-ласка на email: nic-nic7@mail.ru / . Щиро дякую!

Додано (03.09.2010, 10:29)
---------------------------------------------
Newbie скачав ваші плани для інформаційно-технологічного профілю, щиро дякую, але мені здається що краще Excel не розривати, а доповнити в до курсу Excel для профільного навчанння.

natkagirl Дата: Пт, 03.09.2010, 13:12 | Повідомлення № 11
Новий користувач
russo, Скиньте і мені, будь ласка на скриньку Elvika10@ukr.net
sib Дата: Пт, 03.09.2010, 16:55 | Повідомлення № 12
Тут живе...
Рейтинг: 2
russo, дуже вдячна!!! :$
lija34 Дата: Ср, 08.09.2010, 20:30 | Повідомлення № 13
Новий користувач
russo, скиньте будь-ласка програму на lija1976@mail.ru
volodschool2 Дата: Ср, 08.09.2010, 20:48 | Повідомлення № 14
Досвідчений учасник
Нагороди: 17
Рейтинг: 422
Quote (russo)
У мене є програма курсу (2, 53 Мбайт, pdf).

Таке багатьом потрібне, чому б не закинути на файлообмінник і дати можливість скачати всім бажаючим?
GаrDArik Дата: Чт, 09.09.2010, 00:20 | Повідомлення № 15
Прописаний назавжди
Рейтинг: 9
і в мене інф-тех профіль у 10 класі (5 год). Ні програми, ні підручників(
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІ: ЛІТЕРАТУРА З ІНФОРМАТИКИ » 2.5 Пропозиції видавництва BHV » Викладання інформатики в інформаційно-технологічних класах
  • Сторінка 1 з 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 11
  • 12
  • »
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2023.