|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Вакцінація від COVID-19 у вашій школі?
| |
vasia |
Дата: Чт, 19.08.2021, 14:50 | Повідомлення № 1 |
Часто заходить...
| Доброго дня. Цікавить думка колег щодо добровільно-примусової вакцинації від корони у вашій школі? Який відсоток вакцинованих? Чи вакциновані особисто ви? Чи плануєте вакцинуватись найближчим часом? Бо мені здається, що зверху будуть тиснути на керівників закладів, а вони на простий народ, тобто вчителів, техперсонал. І буде робитись все для того, щоб досягнути тих 80%, бо це ж не може бути так, що якась там школа передова, в ній 80-100% вакцинованих, а в нашій, припустимо 20-50%. Треба наздоганяти. Ну ви зрозуміли.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Чт, 19.08.2021, 19:27 | Повідомлення № 2 |
Ветеран спілкування
| https://www.facebook.com/ruslan.martsinkiv/posts/372122037817392
Цікаво було почитати коментарі.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Пт, 20.08.2021, 15:25 | Повідомлення № 3 |
Лідер форуму
| У нас 60% вакцинованих. Я теж, файзером. Але 80% ми не наберемо, бо 30% відмовилися категорично!
|
|
| |
mudrak |
Дата: Вт, 31.08.2021, 14:59 | Повідомлення № 4 |
Наполегливий учасник
| Вакцинувався пфайзером. У школі вакцинованих 70%. Навіть не знаю, чого люди відмовились, наче довідки про протипоказання ніхто не приносив. Кіпіжу навколо 80% зрозуміти не можу - діти ж невакциновані УСІ! Вчителі не роблять в протиепідеміологічному сенсі ніякої погоди, нащо так тиснути? Хто хоче - вакцинується, хто хоче - молиться богу, танцює з бубном і шукає краю у плоскої землі... Свобода ж!
|
|
| |
mudrak |
Дата: Вт, 31.08.2021, 15:11 | Повідомлення № 5 |
Наполегливий учасник
| Цитата kom_adm (  ) Цікаво було почитати коментарі. Почитав ... Жахнувся ... Утвердився у переконанні, що вчителі не звичайні люди. ... А вони ж учать когось... Критичне мислення - наше все .
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Сб, 11.09.2021, 20:30 | Повідомлення № 6 |
Лідер форуму
|
Цікаві коменти!
Як у США, де вже більше 50% вакциновано населення, зараз нових хворих більше на 300% чим у цей період вторік?
|
|
| |
Ktara |
Дата: Нд, 12.09.2021, 06:28 | Повідомлення № 7 |
Перспективна вчителька
| Уже даже разработчики вакцин дали комментарий, что не защищает вакцина от заболевания, а только быть может легче будет перенесена болезнь. И коллективного иммунитете не может быть. :( Это не привика от кори или чего другого где при 95% вакцинированных создается коллективный иммунитет. С грриппом и короной не работает (ну основа та одна)
|
|
| |
beregok |
Дата: Нд, 12.09.2021, 18:23 | Повідомлення № 8 |
Прописаний назавжди
| Думка пересічного вчителя. Якщо я не підчепив за півтора року працючи в школі, активно спілкуючись з друзями, використовував маску як пропуск, то яка йомовірність захворіти цим ковідом? Відомо, вакцинація "не обов'язковва" - значить влада не хоче брати відповідальність за ефективність цієї вакцини. Скажете зараз багато людей хворіють подивіться на цифри, як на мене це маніпуляція цифрами ніхто в них не вірить, згадаймо вибори. Не секрет що в кожному колективі були збори на яких виступав "великий начальник" умовляв, тиснув, погрожував плр тестами, обіцяв премії. Адекватні люди послухали. зробили свої висновки. Я не проти обов'язкової вакцинації, але одноразової. Сертифікат ковід мені ні до чого, ваша "Дія" теж.
|
|
| |
Ktara |
Дата: Пн, 13.09.2021, 18:47 | Повідомлення № 9 |
Перспективна вчителька
| Цитата beregok (  ) Думка пересічного вчителя.Якщо я не підчепив за півтора року працючи в школі, активно спілкуючись з друзями, використовував маску як пропуск, то яка йомовірність захворіти цим ковідом? Відомо, вакцинація "не обов'язковва" - значить влада не хоче брати відповідальність за ефективність цієї вакцини. Скажете зараз багато людей хворіють подивіться на цифри, як на мене це маніпуляція цифрами ніхто в них не вірить, згадаймо вибори. Не секрет що в кожному колективі були збори на яких виступав "великий начальник" умовляв, тиснув, погрожував плр тестами, обіцяв премії. Адекватні люди послухали. зробили свої висновки. Я не проти обов'язкової вакцинації, але одноразової. Сертифікат ковід мені ні до чого, ваша "Дія" теж. ну тут вопрос в иммунитете. Он у всех разный. Поэтому кто-то не болеее. находясь в тесном контакте, а кто-то бережется, бережется - и опа-ча. заболевает У нас один учитель так и не вернулся на работу. Очень тяжелая форма.
|
|
| |
vasia |
Дата: Пн, 13.09.2021, 19:31 | Повідомлення № 10 |
Часто заходить...
| Цитата Ktara (  ) Уже даже разработчики вакцин дали комментарий, что не защищает вакцина от заболевания, а только быть может легче будет перенесена болезнь. Від захворювання не захищає. Можливо, наголошую, можливо, але далеко не гарантія, що перехворієш легше, якщо вакцинований.
Цитата Ktara (  ) И коллективного иммунитете не может быть. Проте всіх поголовно примушують вакцинуватись. З якою метою, я не розумію?
Цитата beregok (  ) Якщо я не підчепив за півтора року працючи в школі, активно спілкуючись з друзями, використовував маску як пропуск, то яка йомовірність захворіти цим ковідом? Ймовірність така ж, як захворіти грипом, наприклад. КОВІД19 - це різновид ОРВІ. Ви можете захворіти, при дотримання профілактичних заходів, ймовірніше всього, перехворієте легко.
Цитата beregok (  ) Відомо, вакцинація "не обов'язковва" - значить влада не хоче брати відповідальність за ефективність цієї вакцини. Офіційно не обов'язкова. А по факту - припусово-обов'язкова.
Цитата beregok (  ) Я не проти обов'язкової вакцинації, але одноразової. Це як розуміти. Один раз ви не проти вколотися, аби відчипилися?
|
|
| |
beregok |
Дата: Вт, 14.09.2021, 07:35 | Повідомлення № 11 |
Прописаний назавжди
| Цитата vasia (  ) Один раз ви не проти вколотися, аби відчипилися?ли Ви не правильно зрозуміли. Мені здається. що кожного року будуть вакцинвативати від різних штамів
|
|
| |
skvgor |
Дата: Вт, 14.09.2021, 09:21 | Повідомлення № 12 |
Новий користувач
| Судячи по тому, що в Україні будують своє виробництво вакцин - будуть вакцинувати неодноразово і від усього. Навіть від нежитю :). Дуже прибуткова справа.
|
|
| |
ALEKS |
Дата: Вт, 14.09.2021, 14:50 | Повідомлення № 13 |
Активний учасник
| Цитата beregok (  ) Мені здається. що кожного року будуть вакцинвативати від різних штамів Вакцинація дійсна протягом пів року! Хто отримав сертифікат в Дії - в шоці, там термін дії вказано. Думали раз і все.
Якщо вірус створений штучно, а я чомусь схильний до такої думки, то він буде постійно мутувати, і ніяка вакцинація не спасе.
Пресують постійно, але це порушення Конституції ст. 28. Коли ви йдете вакцинуватися - ви підписуєтесь в добровільності, а всі знімають із себе відповідальність за наслідки. Вакцинація повинна бути деперсоналізована. На школи повинна повідомлятись лише кількість вакцинованих по закладу, а не "строго по списку".
Вакциновані також є поширювачами вірусу, а тільки не вакциновані. Не вакцинований заразився, захворів і на ізоляцію, а вакцинований і далі поширює.
|
|
| |
Ktara |
Дата: Вт, 14.09.2021, 17:35 | Повідомлення № 14 |
Перспективна вчителька
| Цитата ALEKS (  ) Вакцинація дійсна протягом пів року! Хто отримав сертифікат в Дії - в шоці, там термін дії вказано. Думали раз і все. було коментар - що через півроку просто потрібно ще раз отримати сертифікат міжнародний сертифікат видається на 1 рік (друкований варіант)
|
|
| |
ALEKS |
Дата: Вт, 14.09.2021, 20:02 | Повідомлення № 15 |
Активний учасник
| Цитата Ktara (  ) було коментар - що через півроку просто потрібно ще раз отримати сертифікатміжнародний сертифікат видається на 1 рік (друкований варіант) Щойно в ТСН міністр МОЗ заявив, що буде продовжено термін дії сертифіката з пів року до року. Виникає питання - від чого залежить термін дії вакцини? Від рішення МОЗ?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |