|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Програми для допомоги в роботі вчителя
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 13.12.2009, 01:46 | Повідомлення № 1 |
| В даній темі прошу залишати повідомлення про програми, які б допомогли вчителю, полегшили його роботу! Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятися без попередження!!!
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 13.12.2009, 01:48 | Повідомлення № 2 |
| пропоную програму для створення конвертів для дисків СД та ДВД! Скачати
|
|
| |
Ogorodets |
Дата: Нд, 13.12.2009, 03:09 | Повідомлення № 3 |
Назавжди з нами
| А зачем учителю конверты делать? Их себестоимость дороже выйдет, чем оптом по 8 копеек купить.
Відредаговано: Ogorodets - Нд, 13.12.2009, 03:09 |
|
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 13.12.2009, 08:12 | Повідомлення № 4 |
| Quote (Ogorodets) А зачем учителю конверты делать? Их себестоимость дороже выйдет, чем оптом по 8 копеек купить. Ogorodets, як на мене, то я б не купляв, в нас вони коштують якщо оптом, то по 20 коп., а це не вигідно. В моїй школі досить багато є різних рефератів, розверну в принтері листки на чистий бік, роздрукую, а малі склеять. В школі багато дисків, їх треба кудись дівати, пластмасових футлярів не накупляєшся, тож для школи самий оптимальний варіант! Дешево й сердито! 
|
|
| |
argun |
Дата: Нд, 13.12.2009, 08:37 | Повідомлення № 5 |
Активний учасник
| Купив для класу 2 сумки на 80 дисків кожна по 10 гривень. Всі диски у купі, надписи видно і хвате до пенсії Quote (Махновець_Ігор) Дешево й сердито! :)
|
|
| |
Ковшун |
Дата: Нд, 13.12.2009, 08:40 | Повідомлення № 6 |
Досвідчений учасник
| Quote (Махновець_Ігор) В моїй школі досить багато є різних рефератів, розверну в принтері листки на чистий бік, роздрукую, а малі склеять. Безотходное производство. І робота початковій школі на уроках трудового навчання буде.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 13.12.2009, 08:59 | Повідомлення № 7 |
Лідер форуму
| Quote (argun) Купив для класу 2 сумки на 80 дисків кожна по 10 гривень. Якщо диски торкаються один одного у якісь сумці, чи боксі - то дуже скоро вичовгаються і зіпсуються! Quote (Махновець_Ігор) пропоную програму для створення конвертів для дисків СД та ДВД! Та навіщо тут ще якоїсь прогами? Розмітив у фотошопі, створив шаблон - і друкуй скільки влізе! А сама ця ідея супер, дуже хороша! 
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 13.12.2009, 09:18 | Повідомлення № 8 |
| Quote (Ковшун) Безотходное производство. І робота початковій школі на уроках трудового навчання буде. можна сказати й так Quote (Bandalak) А навіщо тут ще якоїсь прогами? Розмітив у фотошопі, створив шаблон - і друкуй скільки влізе! Bandalak, не забувайте, на форумі є різні люди
|
|
| |
NataliyG |
Дата: Нд, 13.12.2009, 09:54 | Повідомлення № 9 |
Активний учасник
| Якщо говирити про програми в вчительській роботі то напевно прикладні програми навчального призначеня от, як лабораторні з хімії чи фізики. Вони скажу я вам спасають сільського вчителя у якого зовсім немає приладів і реактивів. А якщо говорити про адміністративну роботу. От як наприклад для зауча то це і програма створення розкладу і електронний табель.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 13.12.2009, 10:04 | Повідомлення № 10 |
Лідер форуму
| Quote (Махновець_Ігор) Bandalak, не забувайте, на форумі є різні люди Тьфу, а я подумав, що в казку попав! Програма називається, FinePrint. Плагін для створення брошур. (1,55 Мб) Вбудовується в будь-який офісний додаток, як віртуальний принтер!
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Нд, 13.12.2009, 10:34 | Повідомлення № 11 |
| Quote (NataliyG) Якщо говирити про програми в вчительській роботі то напевно прикладні програми навчального призначеня от, як лабораторні з хімії чи фізики. Вони скажу я вам спасають сільського вчителя у якого зовсім немає приладів і реактивів. А якщо говорити про адміністративну роботу. От як наприклад для зауча то це і програма створення розкладу і електронний табель. Можна одне й друге в даній темі використовувати чи пропонувати Quote (Bandalak) А я думав, що в казку попав! Quote (Bandalak) Вбудовується в будь-який офісний додаток, як віртуальний принтер! непогона, багатьом знадобиться
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 13.12.2009, 11:31 | Повідомлення № 12 |
Лідер форуму
| Програма для тих, хто хоче друкувати фотографії на документи, але розуміється у Фотошопі, як я у вирощуванні Екибанів! Програма називається, Photolab. Скачати, 4,67 Мб
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Нд, 13.12.2009, 12:06 | Повідомлення № 13 |
Ветеран спілкування
| Шановні форумчани! Пишимо не тільки для чого програма, а також і її назву!!!
|
|
| |
sgrecords |
Дата: Нд, 13.12.2009, 12:08 | Повідомлення № 14 |
Активний учасник
| Quote (Bandalak) але розуміється у Фотошопі, як я у вирощуванні Екибанів! Прикинь, тип купив Canon 5DMark, студ. світло, осталось тільки вивчить фотошоп... Тоді да, без цієї програми нікуди
|
|
| |
koljada |
Дата: Нд, 13.12.2009, 19:21 | Повідомлення № 15 |
Часто заходить...
| Макрос для створення брошур, працює і в 2007 Word-і. Відправив на kom-udpu@mail.ru . Надіюсь адміни добавлять у файловий архів.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |