|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Навчальні програми для молодших класів
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 27.09.2009, 18:11 | Повідомлення № 1 |
Знавець вірусів
| В дані темі прошу викладати силки навчальних програм для молодшої школи які на вашу думку корисні для молодших класів. Також пропоную обговорювати плюси та мінуси.
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Пн, 17.10.2016, 08:12 | Повідомлення № 16 |
Ветеран спілкування
| Цитата beregok (  ) Гра в квадратики А яка ціль гри?
|
|
| |
beregok |
Дата: Пн, 17.10.2016, 09:25 | Повідомлення № 17 |
Прописаний назавжди
| Ще не придумав, в цьому варіанті політ фантазії Є у мене 2-го класник який не вміє толком говорити не знає літер і цифр, для нього підійшла
Якщо квадрати замінити на літери, цифри, картинки, то ціль можна придумати легко. Скласти слово, картинку, розмісти у порядку зростання і тп. Вигляд об'єктів - через css; опції збільшення зменшення, кількість - налаштовується через js
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Пн, 17.10.2016, 10:04 | Повідомлення № 18 |
Ветеран спілкування
| Цитата beregok (  ) Є у мене 2-го класник який не вміє толком говорити не знає літер і цифр, для нього підійшла У подібній ситуації експлуатував GCompris.
|
|
| | |
Пилипчук_О_П |
Дата: Пн, 31.10.2016, 23:04 | Повідомлення № 20 |
Ветеран спілкування
| За посиланням читаємо: "Згідно з оновленою програмою, дитина має вміти виконувати дії на стаціонарному, портативному та будь-якому мобільному пристрої, незалежно від завантажених операційних систем. Крім того, дитина має виконувати необхідні завдання не лише за допомогою інстальованих на комп’ютер програм, а й користуючись інтернет-ресурсами".
Як бачимо, як я вже колись писав, здатність швидко опановувати нові користувацькі інтерфейси віднесено до найважливіших компетенцій.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |