|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Запитуйте - відповідаємо!
| |
mouse |
Дата: Пт, 16.11.2007, 00:39 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Тут можна задавати будь-які питання, що стосуються початкової школи, які не є у форматі інших тем. Маєте нагоду отримати досить швидко відповідь. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
lesya |
Дата: Вт, 20.11.2007, 15:31 | Повідомлення № 2 |
Новий користувач
| Шановні колеги! Хто має практику використання інтернету у початковій школі, поділіться досвідом.... Чи потрібен Інтернет молодшим школярам?
|
|
| |
Ковшун |
Дата: Вт, 20.11.2007, 15:37 | Повідомлення № 3 |
Досвідчений учасник
| Quote (lesya) ...Чи потрібен Інтернет молодшим школярам? У мене такої практики немає. Проте, висловлю свою думку! Якщо Ви маєте доступ у мережу Іnternet, і Ви зможете учням пояснити, як знаходити в інеті потрібний матеріал. Якщо Ваші учні це все схватять, ТО ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО ВАМ.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Вт, 20.11.2007, 19:22 | Повідомлення № 4 |
Ветеран спілкування
| Quote (Ковшун) Якщо Ви маєте доступ у мережу Іnternet, і Ви зможете учням пояснити, як знаходити в інеті потрібний матеріал.Якщо Ваші учні це все схватять, ТО ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО ВАМ. Я думаю, що для молодших школярів інтернет рановато вивчати. Інтернет начеб то і простий у користуванні, але разом з цим є ряд складностей: 1. Щоб вони випадково не натрапили на насильство, еротику, інші пошлості. Інколи, коли шукаєш пошуковиком інформацію, то буває заходиш по ссилці, яка начебто по темі, а бачиш рекламний банер непристойного змісту. 2. Інтернет все-таки буде викликати багато запитань в дітей і є складним для засвоювання. Але якщо робити все це методично продумано у спрощеному варіанті - то цілком можливо. Чим раніше учні освоють глобальну мережу, тим краще. Чомусь зараз інтернет вивчається в 11 класі, не в 10-му. Цікаво, в якому класі буде вивчатись в 12-річній школі?
|
|
| |
mouse |
Дата: Вт, 20.11.2007, 23:17 | Повідомлення № 5 |
Ветеран спілкування
| Маю такий досвід. Вся справа відбувається в 4 класі. Учні сприймють тему з великим ентузіазмом. Проблем особливих нема - якщо гарно все продумати! Як правило використовуємо локальні сайти - встановлені на нашому сервері. Для пошуку в інеті можна за допомогою ІЕ позабороняти трохи, але краще сторонні продукти, працюють краще. Але безкоштовної або з кряком не знайшли. Вихід простий. Тема вивчається 2-3 уроки - а тріал час місяць- якраз вистачає. Тому все добре. До речі, хто має програму блокування за змістом веб-сторінок, це б не завадило і для старших також?А то були в мене випадки прикрі...
|
|
| |
Ktara |
Дата: Вт, 04.12.2007, 12:15 | Повідомлення № 6 |
Перспективна вчителька
| Quote (lesya) Шановні колеги! Хто має практику використання інтернету у початковій школі, поділіться досвідом.... Чи потрібен Інтернет молодшим школярам? Добрый день! В продаже есть неплохой диск "Интернет для детей". Там все очень доступно. Можно использовать в работе. А по поводу использования Интернета. То могу сказать. Если заранее найти интересные сайты, то дети работают с энтузиазмом 
|
|
| |
Newbie |
Дата: Вт, 04.12.2007, 18:42 | Повідомлення № 7 |
Хелпер
| Quote (mouse) хто має програму блокування за змістом веб-сторінок тут же була Children Control - поставила, дуже задоволена. тільки от з режиму приховування її іноді складно вивести (бо блокує часом і потрібні сайти, через що треба час від часу її відключати). зараз вона видима, але має такий значок, схожий на мережу, тож учні не здогадуються наразі про її призначення. трохи проблемно було ввести реєстраційний код (його треба вводити поки програма не завантажилась, найкраще зразу після інсталяції), але зараз вже все працює. давно шукала щось подібне, зараз просто натішитись не можу
|
|
| |
mouse |
Дата: Пн, 10.12.2007, 21:55 | Повідомлення № 8 |
Ветеран спілкування
| А я і не бачив такої програми... а де Ви її знайшли? :'(
|
|
| |
Newbie |
Дата: Пн, 10.12.2007, 21:56 | Повідомлення № 9 |
Хелпер
| Quote (mouse) А я і не бачив такої програми... а де Ви її знайшли? в приватному форумі, якщо я не помиляюсь... точно з цього сайту!
|
|
| |
Ktara |
Дата: Ср, 23.01.2008, 10:23 | Повідомлення № 10 |
Перспективна вчителька
| Quote (mouse) А я і не бачив такої програми... а де Ви її знайшли? Эта программа есть на компакт диске к журналу WindowsVista
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Чт, 24.01.2008, 00:34 | Повідомлення № 11 |
Ветеран спілкування
| Quote (Ktara) Эта программа есть на компакт диске к журналу WindowsVista Я про такий журнал вперше чую. Та його виписують напевне одиниці. Простіше завантажити з привату (віповцям, звичайно). Сподіваюсь скоро приват сильно поповниться корисним матеріалом, а то я бачу про нього вже забули.
|
|
| |
Ktara |
Дата: Чт, 24.01.2008, 11:30 | Повідомлення № 12 |
Перспективна вчителька
| Quote (Ковальчук_Олександр) Я про такий журнал вперше чую. Та його виписують напевне одиниці. Простіше завантажити з привату (віповцям, звичайно). Сподіваюсь скоро приват сильно поповниться корисним матеріалом, а то я бачу про нього вже забули. Я случайно купила этот журнал в киоске. 1-й номер понравился. а вот последующие, если честно, не очень  Добавлено (24.01.2008, 11:30) ---------------------------------------------
Quote (Ковальчук_Олександр) Простіше завантажити з привату (віповцям, звичайно). Сподіваюсь, що я також на днях потраплю у VIP
|
|
| |
mouse |
Дата: Вт, 26.02.2008, 09:01 | Повідомлення № 13 |
Ветеран спілкування
| Quote (mouse) До речі, хто має програму блокування за змістом веб-сторінок, це б не завадило і для старших також?А то були в мене випадки прикрі... Доповнюю своє. У славно звісній програмі NetSchool є можливість блокувати інет, забороняти сайти, але саме цікаве - дозволяти вибрані сайти. Тобто записуємо у список сайтікі для діточок і йдемо пити каву, бо програма нікого нікуди не пустить за межі сайту. Ну а їх перелік може бути досить великим, або один запис, що б дітки не відволікалися. Хто має досвід для малюків з цієї програмою прошу слово.... 
|
|
| |
lesya |
Дата: Ср, 27.08.2008, 13:53 | Повідомлення № 14 |
Новий користувач
| Шановні колеги, підскажіть будь-ласка де можна знайти програму для курсу "Сходинки до інформатики" для 7 класу...
|
|
| |
VV |
Дата: Сб, 30.08.2008, 11:09 | Повідомлення № 15 |
Часто заходить...
| Знайшла Програму курсу за вибором у 1-4 класах «Інформаційні технології в початковій школі» Автор программы: вчитель вчитель інформатики ЗГ №2 імені Лесі Українки Захарова Т.П. Мене вона повністю влаштовує. Чи маю я право її використовувати. Гриф "Рекомендовано МОНУ" ніде не зустрічався. Захарова Т.П. - вчитель Запорізької області і я, так розумію, програма авторська
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |