|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Інформаційна безпека молодших школярів
| |
shyshkina_k |
Дата: Нд, 18.05.2014, 16:11 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| Шавновні Інформатики, прошу прийняти участь в опитуванні для дослідження "Чи дійсно ми вчителі можемо забезпечити молодшим школярам безпечну роботу за комп"ютером в Інтернеті"????
Додано (18.05.2014, 16:11) --------------------------------------------- Цього навчального року, ввели новий курс "Сходинки до інформатики", хтось за, хтось проти. Думок щодо цієї книги достатньо. Але не у всіх школаї повною мірою запущено цей процес комп"ютеризації початкової освіти. Хочеться дізнатися у Вас, з перших рук, який Ваш досвід викладання у молодших школярів інформатики і у якій формі Ви це робите? робите вправи для очей і т.д?
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Ср, 21.05.2014, 13:46 | Повідомлення № 2 |
Монтажер
| Вчителям інформатики не дозволяють проводити уроки у молочних класах. Кажуть - освіта в нас не така як треба. Вчителям музики і фізкультури можна, в них освіта правильна
Я присутній на уроках тільки в якості лаборанта. Ніякі вправи вони не роблять і якби не моя присутність вони взагалі нічого не робили би.
|
|
| |
pasichov |
Дата: Ср, 21.05.2014, 19:06 | Повідомлення № 3 |
Наполегливий учасник
| Цитата SLKuty (  ) Вчителям інформатики не дозволяють проводити уроки у молочних класах. Кажуть - освіта в нас не така як треба. Вчителям музики і фізкультури можна, в них освіта правильна
Я присутній на уроках тільки в якості лаборанта. Ніякі вправи вони не роблять і якби не моя присутність вони взагалі нічого не робили би. Немає такої заборони. Ми в себе зробили так: обладнали спеціальний кабінет для молодшої школи (техніка, меблі, етс), клас ділиться на підгрупи. в одній урок веде учитель інфоматики, а "класовод" присутній, а у другій навпаки. (поділ з англійською мовою) Я прпрацював рік. переконаний - така інформатика (програма, підручники....) в початковій щколі НЕ ПОТРІБНА. Планую видрукувати великук статтю з аргументами.
Відредаговано: pasichov - Ср, 21.05.2014, 19:07 |
|
| |
SLKuty |
Дата: Ср, 21.05.2014, 19:25 | Повідомлення № 4 |
Монтажер
| Чекаємо на Вашу статтю
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |