Чт, 21.09.2023, 15:08
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

• Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.1 Методика викладання інформатики в молодшій школі (1-4 кл.) » Авторська програма "Шукачі скарбів" (для початкової школи) (Обговорення програми, робочих зошитів)
Авторська програма "Шукачі скарбів" (для початкової школи)
Olga_2008 Дата: Нд, 05.04.2009, 14:19 | Повідомлення № 1
Я тут недавно...
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Випадково в Інтернеті "наткнулась" на програму"Скарбниця знань". встановила вдома, сподобалась (великий плюс--вона безкоштовна, ось посилання http://vesna-books.com.ua/index.p....temid=4 )
Однак одразу застосовувати у навчанні я не почала--хотіла спочатку розібратися у програмі--це далеко не "Сходинки", там є завдання, які і мої старшокласники ледь роблять :) (на переливання води, порахувати фігури, розмістити тварин у клітці тощо). Але в лютому в книгарні натрапила на робочі зошити до цієї програми. Зошит для другого класу просто чудовий, купа завдань на розвиток логіки, уяви, абстрактного мислення! Щоправда, розрахований він на 32-34 години в рік, а у мене--17 годин(раз на 2 тижні).
Оскільки подібних робочих зошитів по Сходинкам я не знайшла, а підручників для початкових класів у школі "і подавно" немає, тому планую на наступний рік працювати по цим зошитам (ще спитаю в адміністрації, але думаю, проблем не буде: є гриф "Рекомендовано МОНУ")

Прошу у цій гілці висловлювати свої думки, побажання, поради.
До речі, є ще посібник "Плани-конспекти уроків, 2-4 клас" з цієї програми "Шукачі скарбів".

Відредаговано: Olga_2008 - Нд, 05.04.2009, 14:20
dpi Дата: Нд, 03.10.2010, 10:53 | Повідомлення № 76
Досвідчений вчитель
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Кто кого учит Вы их или они Вас?
С английским интерфейсом им то же не нравится?
vvv Дата: Нд, 03.10.2010, 15:46 | Повідомлення № 77
Я тут недавно...
Рейтинг: 0
grol Вы выбирали язык установки русский или украинский, а сама програма украиноязычная как и требует того МОН
vira-ira Дата: Нд, 03.10.2010, 20:57 | Повідомлення № 78
Новий користувач
Ничего страшного в этом нет, украинский все равно дети изучают. Урок веду на русском, а за компьютером, если что то не понятно, перевожу. А в украиномовных классах вообще никаких проблем нет.А родители сейчас любят возмущаться по любому поводу.
grol Дата: Вт, 05.10.2010, 19:42 | Повідомлення № 79
Часто заходить...
Рейтинг: 4
Спасибо за поддержку, я так и отвечаю имею право на "державній мові". Главное и дети так сказать "пальцы веером". А потом обижаются на Донбасс наш, не хотим знать язык. Извините за то , что сама пишу на русском.
dpi Дата: Ср, 06.10.2010, 11:04 | Повідомлення № 80
Досвідчений вчитель
Quote (grol)
Извините за то , что сама пишу на русском.

Дожились...
Пепел не нужен?
Ktara Дата: Ср, 06.10.2010, 12:39 | Повідомлення № 81
Перспективна вчителька
Нагороди: 38
Рейтинг: 391
grol, тут многие пишут на русском. Я не исключение. Вам нечего просить прощения. Общение на форуме идет как на русском, так и на украинском языках
mouse Дата: Ср, 06.10.2010, 19:30 | Повідомлення № 82
Ветеран спілкування
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Моя думка - в школі має бути україномовне середовище, бо країна - Україна. Проводжу заняття українською мовою. В школі навчався рос. мовою, в універі - укр. мовою. Спілкуюсь і так, і так.
Поверьте, не вопрос в языке, а в уровне жизни, патриотизме (а это не только язык, точнее далеко не язык).
Ktara Дата: Ср, 06.10.2010, 19:47 | Повідомлення № 83
Перспективна вчителька
mouse, абсолютно согласна к каждым словом (что-то я добрая сегодня- со всеми соглашаюсь) :)
serbor Дата: Ср, 06.10.2010, 21:45 | Повідомлення № 84
Наполегливий учасник
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Quote (Ktara)
Моя думка - в школі має бути україномовне середовище, бо країна - Україна

Да название государства - это для националистов повод, лазейка, оправдание единого государственного языка. Не так давно нам навязывали единую идеологию, одну партию. И чем это закончилось? А почему? Неестественным это было для людей. Вот и сейчас неестественно, когда на востоке Украины все люди думают на русском, а деток в школе заставляют говорить на украинском. И все понимают, что это очковтирательство, обман государства и самих себя. Мы на востоке никогда не станем думать на украинском. И поэтому никогда не оставим вопрос о двуязычии (о свободном и равноправном).
dpi Дата: Ср, 06.10.2010, 22:00 | Повідомлення № 85
Досвідчений вчитель
Іноді думаю і розмовляю українською (навіть у лазні, не кажучи про уроки інформатики в українських класах).
Но это процентов 10-15. В основном сказывается окружение.
Желательно на этом не акцентировать внимание, а то начнем разбираться кто толстый, кто лысый?
serbor Дата: Ср, 06.10.2010, 22:10 | Повідомлення № 86
Наполегливий учасник
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Quote (dpi)
а то начнем разбираться кто толстый, кто лысый

Да пусть толстые будут себе на радость толстыми, а мне нравится, мне комфортно и удобно быть лысым.
vvv Дата: Ср, 06.10.2010, 23:34 | Повідомлення № 87
Я тут недавно...
Взагалі то вообще нужно викладати мовою понятно-зрозумілою для УЧЕНИКОВ, а не для их родителей!!! Специально так написал!!!
swetikccc Дата: Чт, 07.10.2010, 18:43 | Повідомлення № 88
Ветеран спілкування
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Quote (serbor)
Да название государства - это для националистов повод, лазейка, оправдание единого государственного языка. Не так давно нам навязывали единую идеологию, одну партию. И чем это закончилось? А почему? Неестественным это было для людей. Вот и сейчас неестественно, когда на востоке Украины все люди думают на русском, а деток в школе заставляют говорить на украинском. И все понимают, что это очковтирательство, обман государства и самих себя. Мы на востоке никогда не станем думать на украинском. И поэтому никогда не оставим вопрос о двуязычии (о свободном и равноправном).

Ну це безпечно.
А от щоб не бути бидлом, кишка тонка. ))))

Відредаговано: swetikccc - Чт, 07.10.2010, 18:54
dpi Дата: Нд, 21.11.2010, 14:56 | Повідомлення № 89
Досвідчений вчитель
Quote (Olga_info)
Цитата (Pentiume )
Кому треба шукачі скарбів. 5 кл. методичний посібник для вчителя . Сканований у pdf форматі, пишіть у особисті повідомлення...

Для начала выложите содержание программы.
Ktara Дата: Нд, 21.11.2010, 16:04 | Повідомлення № 90
Перспективна вчителька
dpi, на сайте есть поурочное планирование
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.1 Методика викладання інформатики в молодшій школі (1-4 кл.) » Авторська програма "Шукачі скарбів" (для початкової школи) (Обговорення програми, робочих зошитів)
  • Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2023.