|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
GCompris - пакет розвиваючих програм.
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:49 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Створення даної теми обумовленно переносом повідомлень з сусідньої теми Інтегрований пропедевтичний курс СХОДИНКИ ДО ІНФОРМАТИКИ, в якій зайшла мова про пакет розвиваючих програм - GCompris. Отож в даній темі пропоную обговорювати тільки даний продукт. Нижче в повідомленні №2 наведено посилання на скачування. Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятися без попередження!!!
Відредаговано: Махновець_Ігор - Пт, 24.04.2009, 16:12 |
|
| |
gromko |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:49 | Повідомлення № 2 |
Лінуксоїд
| У вас немає коштів на Сходинки? Спробуйте GCompris - пакет розвиваючих програм (більше 80-ти) для дітей від 3 років (не пробував але з 6-7 років самий раз). Є українська мова. близько 90 Мб. Є варіанти для Windows, Linux та Live-CD БЕЗКОШТОВНО! Завантажуйте
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:49 | Повідомлення № 3 |
Знавець вірусів
| БІЛЬШ УБОГІШОГО ПРОДУКТА ЯК ЗАПРОПОНОВАНИЙ Я ЩЕ НЕ БАЧИВ ТАКА ДУМКА ЩО ВІН СКЛЕПАНИЙ ДЛЯ РОУМОВОВІДСТАЛИХ Я ДУМАЮ ЩО В ВИДАВНИЦТВІ СВІТОЧ ПОСМІЯЛИСЯ ДОСХОЧУ. ТАКИЙ ВИТВІР НЕ ТЕ ЩО БЕЗКОШТОВНО ПРОПОНУВАТИ. А ЗА НЬОГО ЩЕ Й ДОПЛАТИТИ ПОТРІБНО ЩОБ У КОГОСЬ ХВАТИЛО ТЕРПІННЯ ХОЧАБ 5 ХВИЛИН ПРАЦЮВАТИ З ТАКИМ ШЕДЕВРОМ
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:50 | Повідомлення № 4 |
Ветеран спілкування
| Та норальний продукт. Встановив вчора на домашньому ПК, сам погрався. Не всі ігри супер, але є й достойні, гарно розвиваючі. Гарні та цікаві тренажери клавіатури та миші. Класні звукові ефекти. Загалом комплекс гарний. Визнаю, що Сходинки кращі.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:50 | Повідомлення № 5 |
Лідер форуму
| Quote (gromko) Спробуйте GCompris - пакет розвиваючих програм Quote (Ковальчук_Олександр) Та норальний продукт. Встановив вчора на домашньому ПК Хлопці, або я тупий, або що? Ніяк неможу скачати це диво! Може вже хто скачав - перезалийте у людське місце, будь-ласка!
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:50 | Повідомлення № 6 |
Ветеран спілкування
| Будь ласка, ПРЯМЕ ПОСИЛАННЯ Цікаво те, що я вибрав "українська", а сам комплекс на російській.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:50 | Повідомлення № 7 |
Знавець вірусів
| Хлопці, або я тупий, або що? Ніяк неможу скачати це диво! Може вже хто скачав - перезалийте у людське місце, будь-ласка! потавте собі просту добру прагму і ви зможете в оф лайні переводити сайт з англійської на українську а далі нічого складного немає
Відредаговано: НІКОЛЯ - Вт, 16.12.2008, 14:12 |
|
| |
Newbie |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:50 | Повідомлення № 8 |
Хелпер
| з першого погляду здався примітивним. сьогодні заміняла іншу вчительку, працювала з першим класом. по-перше море задоволення і позитиву в мене а по-друге саме цей комплекс пішов не просто на Ура, на мега-УРА! може таки для малюків (від 2-3 років до 2-3 класу) GCompris якраз краще підходить, ніж Сходинки. Quote (Pentiume) Скарбниця знань а це в свою чергу мені здалось не для 2-4 класу, а для старших трошки, ну для 4-6 скажімо... хоча зрештою все відносно 
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:50 | Повідомлення № 9 |
Лідер форуму
| Quote (Ковальчук_Олександр) Будь ласка, ПРЯМЕ ПОСИЛАННЯ Цікаво те, що я вибрав "українська", а сам комплекс на російській. Хоч убийте, не можу скачати ні з цеї ссилки, ні з сайту. Сам не розумію чому? Прохання до тих хто вже скачав раніше, викладіть на будь-який файловий обмінник (рапіду, летітБіт, депозіт та інші)!
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:51 | Повідомлення № 10 |
Ветеран спілкування
| Quote (Bandalak) Хоч убийте, не можу скачати ні з цеї ссилки, ні з сайту. Сам не розумію чому? Прохання до тих хто вже скачав раніше, викладіть на будь-який файловий обмінник (рапіду, летітБіт, депозіт та інші)! Все працює, попробуйте ще раз
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:51 | Повідомлення № 11 |
Лідер форуму
| Quote (swetikccc) Все працює, попробуйте ще раз Нарешті скачав із 6-го разу! Докачка тут не працює, передостанній раз закачало 98% і вибило! Щоб скачати 95 Мб, я реально скачав 500! Мені попалася дійсно українська версія. Єдина проблема, для повної функціональності потрібний код! Давайте складемося і купимо код! Програма дійсно того варта!
|
|
| |
ppima |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:51 | Повідомлення № 12 |
Тут живе...
| Код активації на один комп - 90 грн. (Сходинки 2-7), для комплекту 10+1 - 750 грн.( до 25 грудня 2008р). Висилається тільки розробниками особисто замовнику. При установці Ви знімаєте скальп (номер компа, ОС, назва компа та ін.) з компа і висилаєте розробнику. Тільки після цього отримуєте код активації. Захист продуманий. В разі переустановки ОС - можливі проблеми. Зараз випробовую цей пакет у 5 класі. Перше враження (частина 5-7), що він допоміжний до Лого Миры 2.0, без підручника "Інформатика. 5 клас. Вступ до програмування мовою Лого"(Пахомова Г.В., Аспект) - не обійтися. Вчителю для домашнього ПК розробники безкоштовно можуть надати код для підготовки до уроків при умові закупівлі школою ліцензії.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:51 | Повідомлення № 13 |
Лідер форуму
| Quote (Bandalak) Давайте складемося і купимо код! Програма дійсно того варта! Quote (ppima) Код активації на один комп - 90 грн. (Сходинки 2-7) Та я не про сходинки, а про GCompris!!!
|
|
| |
ppima |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:51 | Повідомлення № 14 |
Тут живе...
| Вибачте, я прочитав вгорі "Україною крокує експериментальний курс "Сходинки до інформатики", а 4 стор. не глянув.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 12.04.2009, 00:51 | Повідомлення № 15 |
Лідер форуму
| Мені попалася дійсно українська версія GCompris!!! . Просто супер! Єдина проблема, для повної функціональності потрібний код! Давайте складемося і купимо код! Програма дійсно того варта!
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |