|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Доплата за завідування кабінетом і за обслуговування комп.
| |
vasl |
Дата: Сб, 18.09.2010, 14:39 | Повідомлення № 1 |
Новий користувач
| В законі про доплату за завідуванням кабінету і за обслуговування комп. техніки написано10-13% за кабінет і 5-10% за обслуговування комп. техніки, також написано, що конкретний розмір встановлюється керівником навчального закладу. Директор робить подання - кабінет 13% (в комп. класі 11 комп.), На обслуговання - 10% (вказується, що на одну людину покладено обслуговування 25 коплектів компютерів). Завідучий затверджує за кабінет 10%, обслуговування -5%, мотивуючи тим, що він є розпорядником коштів, і закон йому дозволяє ставити такі проценти.
Допоможіть вирішити проблему Хто ж насправді призначає проценти? Коли призначати 10, а коли 13% за кабінет? Наявність самого комп. класу за законом є підставою для призначення мін. доплати, скільки ж комп. потрібно обслуговувати , щоб була призначена максимальна доплата? Дякую за відповідь.
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: W-w-W - Сб, 26.12.2015, 18:49 |
|
| |
serbor |
Дата: Сб, 18.09.2010, 14:47 | Повідомлення № 2 |
Наполегливий учасник
| Quote (vasl) написано10-13% за кабінет і 5-10% за обслуговування комп. техніки Я думаю, в законодательстве специально закладывается лазейка для коррубционеров и взяточников.
Відредаговано: serbor - Сб, 18.09.2010, 14:48 |
|
| |
Ковшун |
Дата: Сб, 18.09.2010, 15:23 | Повідомлення № 3 |
Досвідчений учасник
| Quote (serbor) Я думаю, в законодательстве специально закладывается лазейка для коррубционеров и взяточников. Можливо і так... В минулому н.р. мені платили за завідування кабінетом 15% та 10% за обслуговування комп’ютерної техніки... Скільки буде в цьому н.р., ще не знаю. 
|
|
| |
BBC |
Дата: Сб, 18.09.2010, 16:00 | Повідомлення № 4 |
Тут живе...
| Quote (vasl) авідучий затверджує за кабінет 10%, обслуговування -5%, мотивуючи тим, що він є розпорядником коштів Виходячи з бюджету Управління освіти. Коли невистачає коштів призначають по мінімуму, коли додстатньо по максимуму.
|
|
| |
fizikas |
Дата: Сб, 18.09.2010, 16:23 | Повідомлення № 5 |
Тут живе...
| Quote (vasl) скільки ж комп. потрібно обслуговувати , щоб була призначена максимальна доплата? А ви рахували чому дорівнюватиме така доплата? 1150(якщо кат. вища)*0,10=115 грн. ПРи тому що платять мені також 5% і доводиться то катриджі "пересипати" а то й термоплівку замінити, не рахуючи латання компів яким уже 5-8 років, хочеться просто відмовитись від такого щастя і виставляти рахунки за ринковими цінами
|
|
| |
vasl |
Дата: Сб, 18.09.2010, 16:44 | Повідомлення № 6 |
Новий користувач
| Quote (BBC) Виходячи з бюджету Управління освіти. Коли невистачає коштів призначають по мінімуму, коли додстатньо по максимуму. в якій постанові чи наказі це написано?
|
|
| |
Ковшун |
Дата: Сб, 18.09.2010, 17:36 | Повідомлення № 7 |
Досвідчений учасник
| Quote (fizikas) не рахуючи латання компів яким уже 5-8 років, хочеться просто відмовитись від такого щастя і виставляти рахунки за ринковими цінами А хто Вас примушує за власний рахунок виконувати ці роботі? Якщо Ви це робите з власної ініціативи, робіть будь-ласка... ;), тільки не озвучуйте
|
|
| |
vasl |
Дата: Сб, 18.09.2010, 17:53 | Повідомлення № 8 |
Новий користувач
| може написати листа за розясненням, наприклад до МОН, чи якогось журналу для овітян?
|
|
| |
Ковшун |
Дата: Сб, 18.09.2010, 18:08 | Повідомлення № 9 |
Досвідчений учасник
| Quote (vasl) може написати листа за розясненням, наприклад до МОН, чи якогось журналу для овітян? Спробуйте! Але прийде відповідь з посиланням на наказ МОНУ №471 від 11.06.2007 року "Про внесення змін до Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти"
|
|
| |
vasl |
Дата: Сб, 18.09.2010, 18:12 | Повідомлення № 10 |
Новий користувач
| Quote (Ковшун) Спробуйте! Але прийде відповідь з посиланням на наказ МОНУ №471 від 11.06.2007 року "Про внесення змін до Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти" Так що зовсім тупікова ситуація?
|
|
| |
Ковшун |
Дата: Сб, 18.09.2010, 18:21 | Повідомлення № 11 |
Досвідчений учасник
| Quote (vasl) Так що зовсім тупікова ситуація? Ну, чому тупікова? Там в доплатах встановлена вилка...10-13, 5-10. І сказано, що вирішує керівник закладу, в даному питанні, директор школи! Він і повинен відстояти своє рішення! Це рішення повинно бути вмотивоване! А затверджує тарифікацію начальник відділу освіти! А у прикладі, який Ви навели, порушення вказаного наказу немає.
|
|
| |
fizikas |
Дата: Сб, 18.09.2010, 18:25 | Повідомлення № 12 |
Тут живе...
| Quote (Ковшун) А хто Вас примушує за власний рахунок виконувати ці роботі? я і не роблю це за власний рахунок, потрібні матеріали та пристрої для ремонту/обслуговування - докуповуються. Але як правило сумарна ринкова вартість послуг, що я надаю коштує на порядок більше того, що намагаються платити під брендом обслуговування компютерної техніки
|
|
| |
Ковшун |
Дата: Сб, 18.09.2010, 18:43 | Повідомлення № 13 |
Досвідчений учасник
| Quote (fizikas) сумарна ринкова вартість послуг, що я надаю коштує на порядок більше того, що намагаються платити під брендом обслуговування компютерної техніки Це ясно! Але ж більше ніде взяти коштів Ось тому і покладено на вчителя інформатики обов’язки обслуговувати компи.
|
|
| |
vasl |
Дата: Сб, 18.09.2010, 18:45 | Повідомлення № 14 |
Новий користувач
| Quote (fizikas) І сказано, що вирішує керівник закладу, в даному питанні, директор школи! Він і повинен відстояти своє рішення! Це рішення повинно бути вмотивоване! А затверджує тарифікацію начальник відділу освіти! рішення мотувується, в поданні вказується конкретну кількість техніки, яку обслуговується, а у відповідь економія коштів
|
|
| |
gry |
Дата: Сб, 18.09.2010, 23:11 | Повідомлення № 15 |
Досвідчений учасник
| Quote (Ковшун) сказано, що вирішує керівник закладу, в даному питанні, директор школи! Це дуже погано, що так сказано. Для директорів. для яких комп’ютер - красива друкарська машинка - однозначно - інформатик нічого не робить, тільки в карти грається та в інтернеті "висить", а уроки проводить зовсім " не по методиці". У нас, на жаль, так вже 5-й рік /після призначення нового директора/. Стіна. Доки не буде розпорядчого документу на рівні районного/обласного/ відділу осіти про ОБОВ’ЯЗКОВУ оплату за обслуговування - будемо безкоштовно ми лазити з викруткою на колінях біля тих ПК, які з часом все частіше потребують, щоб до них зазирали. Прикро, що ніхто цього не враховує. І чи хоч на один урок у школі /посеред уроку/ , крім інформатики , вривається директор, заступник з вимогою надрукуй мені це, зроби - те ?
Відредаговано: gry - Сб, 18.09.2010, 23:12 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |