Ср, 27.09.2023, 14:11
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

• Сторінка 1 з 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
  • 11
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.6 Юридично-правові аспекти » Доплата за завідування кабінетом і за обслуговування комп. (Директор призначає одні проценти, а РАЙВО зменшує)
Доплата за завідування кабінетом і за обслуговування комп.
vasl Дата: Сб, 18.09.2010, 14:39 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
В законі про доплату за завідуванням кабінету і за обслуговування комп. техніки написано10-13% за кабінет і 5-10% за обслуговування комп. техніки, також написано, що конкретний розмір встановлюється керівником навчального закладу.
Директор робить подання - кабінет 13% (в комп. класі 11 комп.), На обслуговання - 10% (вказується, що на одну людину покладено обслуговування 25 коплектів компютерів). Завідучий затверджує за кабінет 10%, обслуговування -5%, мотивуючи тим, що він є розпорядником коштів, і закон йому дозволяє ставити такі проценти.

Допоможіть вирішити проблему
Хто ж насправді призначає проценти?
Коли призначати 10, а коли 13% за кабінет?
Наявність самого комп. класу за законом є підставою для призначення мін. доплати, скільки ж комп. потрібно обслуговувати , щоб була призначена максимальна доплата?
Дякую за відповідь.

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Відредаговано: W-w-W - Сб, 26.12.2015, 18:49
serbor Дата: Сб, 18.09.2010, 14:47 | Повідомлення № 2
Наполегливий учасник
Нагороди: 2
Рейтинг: 46
Quote (vasl)
написано10-13% за кабінет і 5-10% за обслуговування комп. техніки

Я думаю, в законодательстве специально закладывается лазейка для коррубционеров и взяточников.

Відредаговано: serbor - Сб, 18.09.2010, 14:48
Ковшун Дата: Сб, 18.09.2010, 15:23 | Повідомлення № 3
Досвідчений учасник
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (serbor)
Я думаю, в законодательстве специально закладывается лазейка для коррубционеров и взяточников.

Можливо і так...

В минулому н.р. мені платили за завідування кабінетом 15% та 10% за обслуговування комп’ютерної техніки...
Скільки буде в цьому н.р., ще не знаю. ;)

BBC Дата: Сб, 18.09.2010, 16:00 | Повідомлення № 4
Тут живе...
Рейтинг: 6
Quote (vasl)
авідучий затверджує за кабінет 10%, обслуговування -5%, мотивуючи тим, що він є розпорядником коштів

Виходячи з бюджету Управління освіти. Коли невистачає коштів призначають по мінімуму, коли додстатньо по максимуму.
fizikas Дата: Сб, 18.09.2010, 16:23 | Повідомлення № 5
Тут живе...
Рейтинг: 3
Quote (vasl)
скільки ж комп. потрібно обслуговувати , щоб була призначена максимальна доплата?

А ви рахували чому дорівнюватиме така доплата? 1150(якщо кат. вища)*0,10=115 грн. ПРи тому що платять мені також 5% і доводиться то катриджі "пересипати" а то й термоплівку замінити, не рахуючи латання компів яким уже 5-8 років, хочеться просто відмовитись від такого щастя і виставляти рахунки за ринковими цінами
vasl Дата: Сб, 18.09.2010, 16:44 | Повідомлення № 6
Новий користувач
Quote (BBC)
Виходячи з бюджету Управління освіти. Коли невистачає коштів призначають по мінімуму, коли додстатньо по максимуму.

в якій постанові чи наказі це написано?

Ковшун Дата: Сб, 18.09.2010, 17:36 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Quote (fizikas)
не рахуючи латання компів яким уже 5-8 років, хочеться просто відмовитись від такого щастя і виставляти рахунки за ринковими цінами

А хто Вас примушує за власний рахунок виконувати ці роботі?
Якщо Ви це робите з власної ініціативи, робіть будь-ласка... ;), тільки не озвучуйте ;)
vasl Дата: Сб, 18.09.2010, 17:53 | Повідомлення № 8
Новий користувач
може написати листа за розясненням, наприклад до МОН, чи якогось журналу для овітян?
Ковшун Дата: Сб, 18.09.2010, 18:08 | Повідомлення № 9
Досвідчений учасник
Quote (vasl)
може написати листа за розясненням, наприклад до МОН, чи якогось журналу для овітян?

Спробуйте!
Але прийде відповідь з посиланням на наказ МОНУ №471 від 11.06.2007 року

"Про внесення змін до Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти"

vasl Дата: Сб, 18.09.2010, 18:12 | Повідомлення № 10
Новий користувач
Quote (Ковшун)
Спробуйте!
Але прийде відповідь з посиланням на наказ МОНУ №471 від 11.06.2007 року

"Про внесення змін до Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти"

Так що зовсім тупікова ситуація?

Ковшун Дата: Сб, 18.09.2010, 18:21 | Повідомлення № 11
Досвідчений учасник
Quote (vasl)
Так що зовсім тупікова ситуація?

Ну, чому тупікова?
Там в доплатах встановлена вилка...10-13, 5-10.
І сказано, що вирішує керівник закладу, в даному питанні, директор школи!
Він і повинен відстояти своє рішення!
Це рішення повинно бути вмотивоване!
А затверджує тарифікацію начальник відділу освіти!

А у прикладі, який Ви навели, порушення вказаного наказу немає.

fizikas Дата: Сб, 18.09.2010, 18:25 | Повідомлення № 12
Тут живе...
Рейтинг: 3
Quote (Ковшун)
А хто Вас примушує за власний рахунок виконувати ці роботі?

я і не роблю це за власний рахунок, потрібні матеріали та пристрої для ремонту/обслуговування - докуповуються. Але як правило сумарна ринкова вартість послуг, що я надаю коштує на порядок більше того, що намагаються платити під брендом обслуговування компютерної техніки
Ковшун Дата: Сб, 18.09.2010, 18:43 | Повідомлення № 13
Досвідчений учасник
Quote (fizikas)
сумарна ринкова вартість послуг, що я надаю коштує на порядок більше того, що намагаються платити під брендом обслуговування компютерної техніки

Це ясно!
Але ж більше ніде взяти коштів ;)
Ось тому і покладено на вчителя інформатики обов’язки обслуговувати компи.
vasl Дата: Сб, 18.09.2010, 18:45 | Повідомлення № 14
Новий користувач
Quote (fizikas)
І сказано, що вирішує керівник закладу, в даному питанні, директор школи!
Він і повинен відстояти своє рішення!
Це рішення повинно бути вмотивоване!
А затверджує тарифікацію начальник відділу освіти!

рішення мотувується, в поданні вказується конкретну кількість техніки, яку обслуговується, а у відповідь економія коштів

gry Дата: Сб, 18.09.2010, 23:11 | Повідомлення № 15
Досвідчений учасник
Нагороди: 4
Рейтинг: 134
Quote (Ковшун)
сказано, що вирішує керівник закладу, в даному питанні, директор школи!

Це дуже погано, що так сказано. Для директорів. для яких комп’ютер - красива друкарська машинка - однозначно - інформатик нічого не робить, тільки в карти грається та в інтернеті "висить", а уроки проводить зовсім " не по методиці". У нас, на жаль, так вже 5-й рік /після призначення нового директора/. Стіна. Доки не буде розпорядчого документу на рівні районного/обласного/ відділу осіти про ОБОВ’ЯЗКОВУ оплату за обслуговування - будемо безкоштовно ми лазити з викруткою на колінях біля тих ПК, які з часом все частіше потребують, щоб до них зазирали. Прикро, що ніхто цього не враховує. І чи хоч на один урок у школі /посеред уроку/ , крім інформатики , вривається директор, заступник з вимогою надрукуй мені це, зроби - те ?

Відредаговано: gry - Сб, 18.09.2010, 23:12
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.6 Юридично-правові аспекти » Доплата за завідування кабінетом і за обслуговування комп. (Директор призначає одні проценти, а РАЙВО зменшує)
  • Сторінка 1 з 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 10
  • 11
  • »
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2023.