Чт, 21.09.2023, 14:57
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

• Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІ: ЛІТЕРАТУРА З ІНФОРМАТИКИ » 2.6 Пропозиції видавництва "Деол" - СПД Глинський » Акція "Готуйте книжки весною"
Акція "Готуйте книжки весною"
Глинський__Ярослав Дата: Нд, 29.03.2009, 12:48 | Повідомлення № 1
Видавець посібників
Нагороди: 3
Рейтинг: 25
Весною замовляємо, влітку відпочиваємо, осінню навчаємо!
Лише у квітні і травні можна придбати книжки нашого видавництва за зазначиними цінами + бонуси.
Нас цікавлять замовлення для класу, для школи. Виконуватимуться також інші замовлення.
Рекомендую Вам скористатися цією можливістю.
Детальніша інформація є на сайті www.hlynsky.lviv.ua.
Ось перелік книжок:
1. Інформатика. Навч. посібн. для 10-11 кл. Ч.1. Алгоритмізація і програмування - 24 грн.
2. Інформатика. Навч. посібн. для 10-11 кл. Ч.2. Інформаційні технології - 24 грн.
3. Практикум з інформатики – 27 грн.
4. Паскаль. Turbo Pascal i Delphi. – 19 грн.
5. Бейсик. Від Qbasic до Visual Basic .NET – 19 грн.
6. Інтернет. Мережі, HTML і телекомунікації – 20 грн.
7. С++ і С++ Builder – 19 грн.
8. Комп’ютер у кожний дім. Самовчитель для всіх. – 24 грн.
9. Інформатика. 10-11 кл. Алгоритмізація і програмування. Паскаль. Робочий зошит - 10 грн.
10. Інформатика. Перший рік навчання (пропедевтичний курс, 7-8 класи) - 19 грн.
11. Linux-практикум інформатики (2004 р.) - 20 грн
12. Інформатика. 9 клас. Підручник для 12-річної школи. (Приймаються попередні замовлення)
Замовлення прошу надсилати електронною поштою.
У поточній темі прошу обговорювати цю пропозицію і книжки.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Шестопалов Дата: Нд, 29.03.2009, 12:55 | Повідомлення № 2
Видавець посібників
Нагороди: 18
Рейтинг: 280
Quote (Глинський__Ярослав)
Лише у квітні і травні можна придбати книжки нашого видавництва за зазначеними цінами

З усього видно, що такі помірні ціни не втримаються до вересня 2009 року. Ще один стимул заздалегідь забезпечити учнів посібниками і не сушити собі голову на початку навчального року.
novachok Дата: Нд, 29.03.2009, 13:04 | Повідомлення № 3
Прописаний назавжди
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
А Міністерство рекомендує підручник "Інформатика. 9 клас" (Завадський І.О., Стеценко І.В., Левченко О.М.), наказ МОН №56 від 02.02.2009
Глинський__Ярослав Дата: Пн, 13.04.2009, 00:53 | Повідомлення № 4
Видавець посібників
Quote (novachok)
А Міністерство рекомендує

Уточнюю: на сьогоднішній день Міністерство рекомендує не лише цю книжку, а чотири підручники. Список буде збільшуватися.

Додано (13.04.2009, 00:53)
---------------------------------------------
Шановні вчителі та методисти!
Прошу ознайомитися з анотаціями нових книжок http://www.hlynsky.lviv.ua/index.php?mn=5 і взяти участь у їх обговоренні.

Федір Дата: Вт, 14.04.2009, 14:07 | Повідомлення № 5
Новий користувач
Рейтинг: 0
Як вчитель може вибрати підручник для 9 класу чи ознайомитися з ними?
Глинський__Ярослав Дата: Вт, 14.04.2009, 15:06 | Повідомлення № 6
Видавець посібників
Quote (Федір)
Як вчитель може вибрати підручник для 9 класу чи ознайомитися з ними?

Точну відповідь на це питання можуть дати працівники МОНУ. Хотілось би її почути.
За одною з відомих мені можливих схем вчителі не будуть мати змоги вибирати підручник, що є у списку дерзамовлених, поки книжки не з'являться у вільній торгівлі. У конкретну школу чи навіть в область надійде певна кількість одного з цих чотирьох підручників.
У зв'язку з цим хочу повідомити своїх прихильників, що рукопис мого підручника зараз знаходиться в МОНУ на повторній експертизі на предмет отримання грифу. Раніше чи пізніше цей гриф буде надано, але фінансуватися підручник не буде. Видавництво зараз інтенсивно готує книжку до друку власними силами. Очікуваний термін виходу підручника - 15 серпня. Підручник буде поширюватися через книжкову торгівлю і замовлення вчителів. Я, як автор, все роблю для того, щоб він був якщо ненайкращим абсолютно, то хоча би найкращим за критерієм якість/ціна. Не виключена ситауція, що централізовано отримианий підручник не підійде тому чи іншому вчителеві і він покладе його на полицю, як це часто мало місце з попереднім основним підручником.Мій підручник виконаний у стилі мої попередніх книжок, а він задовольняв багатьох прискіпливих педагогів. Тому я надіюся на успіх і Вашу підтримку. Прошу ознайомитися з анотаціями до моїх нових книжок http://www.hlynsky.lviv.ua/index.php?mn=5 і взяти участь у їх обговоренні.
Федір Дата: Нд, 19.04.2009, 16:57 | Повідомлення № 7
Новий користувач
Придбав на Петрівці підручник "Інформатика. 9 клас або перший рік навчання" (автор Глинський Я.М.). Дуже тонкий порівняно з іншими. Чи повністю він відповідає програмі 9 класу?
Глинський__Ярослав Дата: Нд, 19.04.2009, 22:06 | Повідомлення № 8
Видавець посібників
Quote (Федір)
Чи повністю він відповідає програмі 9 класу?

Ця книжка відповідає програмі на 85%. Коли вона створювалась ще не було точно відомо, що в програму 9 класу ввійдуть такі питання як "Точки відновлення ОС", "Дефрагментація дисків" та інші, які можна трактувати як зайві для 9 класу, оскільки учні ще не навчилися валити ОС, щоб виникала потреба її відновлювати, не створюють достатньо файлів і не заповнюють диск, щоб виникала потреба його дефрагментувати, чистити тощо. У цій книжці є тема "Презентації", що більше відповідає віковим особливостям учнів. ТОму цю книжку не варто використовувати в 9 класі. Для 9 класу у серпні буде випущено новий підручник у півтора рази більший і зі 100% відповідністю програмі. А ось попередню книжку варто рекомендувати для 34-годинного пропедевтичного курсу в 6-му, або 7-му, або 8-му класі. Якби видавництво отримало від форумчан хоч якісь запевнення, що така книжка потрібна, а також щось на гатунок попередніх замовлень, то ми би перевидали цю книжку під назвою "Інформатика. Перший рік навчання".
Федір Дата: Пн, 17.08.2009, 14:18 | Повідомлення № 9
Новий користувач
Очікуваний термін виходу підручника - 15 серпня

Термін минув. Чи вийшов підручник?
Глинський__Ярослав Дата: Нд, 16.05.2010, 14:21 | Повідомлення № 10
Видавець посібників
Quote (Федір)
Чи вийшов підручник?

Підручник вийшов. До 1 вересня він поступить до книжкових магазинів обласних центрів, у Київ на Петрівку, а також до обласних методистів.
Можна надсилати замовлення, однак тільки гуртові, інакше слід звертатися в книжкові магазини і вони замовлять книжки у видавництві.
Реквізити підручника: Я.М. Глинський. Інформатика: Підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. - Львів: СПД Глинський, 2009.- 304 с., іл., формат 70х90/16, картон, папір фін. класу Novel. Ціна 35 грн.

100% відповідність програмі. Все в одній книжці. Не потрібно ні робочого зошита, ні практикуму.
Прошу надалі не плутати цю книжку з подібними моїми пробними виданнями 2007 і 2008 рр. Ці книжки також можуть бути корисні, особливо вчителям-початківцям і для учнів шкіл, де інформатика далека від профілюючої дисципліни (а таких шкіл є дуже багато).
Я горджуся тим, що моє видавництво видало таку книжку. Це найкраща з моїх трьох десятків книжок. Найближчим часом pdf-файли будуть поміщені на моєму сайті. Дехто називає це самвидавом. Ну що ж, моя кваліфікація і держреєстрація як видавця дають змогу самому видавати якісні книжки: писати, верстати (це хобі я ревниво оберігаю), реалізувати.
Сподіваюсь, що книжка вам сподобається. :$

Додано (19.08.2009, 16:29)
З головної сторінки мого сайту www.hlynsky.lviv.ua можна ознайомитися з першим розділом нового підручника "Інформатика. 9 клас" у pdf-форматі ( 2 МБ).

Питання до адмінів: чому мені заборонено користуватися ББкодами?

Додано (24.08.2009, 23:33)
Ось повний список книжок мого видавництва в сезоні 2009/2010 рр.
Новинки 2009 р. - позиції 11 і 12.
1. Інформатика. Навч. посібн. для 10-11 кл. Ч.1. Алгоритмізація і програмування - 28 грн.
2. Інформатика. Навч. посібн. для 10-11 кл. Ч.2. Інформаційні технології - 28 грн.
3. Практикум з інформатики – 30 грн.
4. Паскаль. Turbo Pascal i Delphi. – 24 грн.
5. Бейсик. Від Qbasic до Visual Basic .NET – 24 грн.
6. Інтернет. Мережі, HTML і телекомунікації (доп. і оновлене вид.) – 26 грн.
7. С++ і С++ Builder – 24 грн.
8. Комп’ютер у кожний дім. Самовчитель для всіх. – 28 грн.
9. Інформатика. 10-11 кл. Алгоритмізація і програмування. Паскаль. Робочий зошит - 13 грн.
10. Інформатика. Перший рік навчання (пропедевтичний курс, 7-8 класи) - 24 грн.
11. Інформатика. 9 клас. Підручник для 12-річної школи. - 35 грн.
12. Інформатика. 10-11 кл. Інформаційні технології. Робочий зошит-практикум - 13 грн.

13. Linux-практикум інформатики (2004 р.) - 24 грн
Прайс найближчим часом буде поновлено на сайті.
Також з головної сторінки можна переглянути pdf-файли робочих зошитів.

Додано (16.05.2010, 14:21)
Прошу ознайомитися зі списком книжок мого видавництва в сезоні 2010/2011 рр.

1. Інформатика. Навч. посібн. для 10-11 кл. Ч.1. Алгоритмізація і програмування. Вид. 9-те без змін. - 25 грн.
2 Інформатика. 10-11 кл. Алгоритмізація і програмування. Паскаль. Робочий зошит. - 12 грн.
3. Інформатика. Навч. посібн. для 10-11 кл. Ч.2. Інформаційні технології. Вид. 9-те без змін. - 25 грн.
4. Інформатика. 10-11 кл. Інформаційні технології. Робочий зошит-практикум. - 12 грн.
5. Практикум з інформатики. Вид. 12-те, оновлене і доп. – 28 грн.
6. Паскаль. Turbo Pascal i Delphi. – 22 грн.
7. Бейсик. Від Qbasic до Visual Basic .NET – 22 грн.
8. Інтернет. Мережі, HTML і телекомунікації (доп. і оновлене вид.) – 25 грн.
9. С++ і С++ Builder – 22 грн.
10. Комп’ютер у кожний дім. Самовчитель для всіх, зокрема, для вчителя-предметника. – 25 грн.
11. Linux-практикум інформатики (2004 р.) - 22 грн.
Нові книжки:
12. Інформатика. Перший рік навчання (пропедевтичний курс, 7-8 класи, 2008 р.) - 22 грн.
13. Інформатика. 9 клас. Підручник для 12-річної школи. - 30 грн.
Цілком нові книжки:
14. Інформатика. 9 клас. Робочий зошит. - 12 грн. (серпень).
15. Інформатика. 10 клас. Робочий зошит-практикум. – 12 грн. (серпень).
Хіт сезону:
16. Інформатика. 10 клас. Підручник для 12-річної школи. - 30 грн. (серпень).

Ціни діють до 1 липня 2010 р. Приймаються попередні замовлення і оплати.
Детальніша інформація надаватиметься як відповіді на Ваші запитання, якщо її не має на сайті www.hlynsky.lviv.ua.

Відредаговано: Глинський__Ярослав - Пн, 17.08.2009, 22:33
ЛЕВ-КОРОЛЬ Дата: Нд, 16.05.2010, 14:28 | Повідомлення № 11
Експерт по тестах
Нагороди: 1
Рейтинг: 7
Ціни трішки впали :$

Глинський__Ярослав, як самі оціните свій підручник

Інформатика: Підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закл. - Львів: СПД Глинський, 2009.- 304 с., іл., формат 70х90/16, картон, папір фін. класу Novel

зокрема, відсоткове співвідношення теоретичного і практичного матеріалу. Чи не потрібно його змінити, і в яку сторону?

Глинський__Ярослав Дата: Нд, 16.05.2010, 15:01 | Повідомлення № 12
Видавець посібників
Quote (ЛЕВ-КОРОЛЬ)
як самі оціните свій підручник

Я провів апробацію свого підручника в одній зі шкіл. Деякі теми пройшли "на ура", деякі "чуть гірше". Деякі теоретичні матеріали учні читали неохоче (зокрема про графіку, хоч я гордився цим розділом). Їм було зовсім не цікаво знати відмінності між системами RGB i CMYK. Скомкано пройшло вивчення теорії щодо локальних мереж (їм це також було не цікаво, дайте посидіти "Вконтакте" і все). Для мене було дивне їхнє небажання читати теорію, але колеги-вчителі мені пояснили, що ця ситуація майже типова. Корисними виявилися запитання до параграфів. Вони давали змогу за короткий час опитати всю групу (13 чол) раз або й двічі. Вважаю, що це корисніше за тести на комп'ютері. Учні вчилися говорити і спілкуватися з учителем. До кожного уроку передбачалося виконувати тренувальні вправи. Деякі вправи виявилися переобтяжені і такі, які не можна було виконати за 25-30 хв. Побачивши це, наступного разу прийшлось робити вказівки як ось: "пункт 2 не виконуємо", але таких випадків було небагато. У наступному виданні теорію скорочувати не планую, її є не так багато порівняно з іншими підручниками . Практичний матеріал відшліфую в сторону скорочення кількості виконуваних пунктів так, щоб вчителеві не приходилося керувати процесом "вручну", все має відбуватися автоматично.
Ну а Ви якої думки про цей підручник?
ЛЕВ-КОРОЛЬ Дата: Нд, 16.05.2010, 22:16 | Повідомлення № 13
Експерт по тестах
Рейтинг: 7
Для мене було дивне їхнє небажання читати теорію, але колеги-вчителі мені пояснили, що ця ситуація майже типова.

так це для всіх дітей характерно. Тому ...
Практичний матеріал відшліфую в сторону скорочення кількості виконуваних пунктів так, щоб вчителеві не приходилося керувати процесом "вручну", все має відбуватися автоматично

ось з цим я повністью не згоден. Може навпаки, йти в сторону збільшення кількості практичних завдань.

Хіба це погано, коли вчитель керує процесом вручну??? Цим - тобто, вибирати які практичні завдання якому учневі давати - він і повинен займатись вдома, готуючись до уроку, а не списувати зошит із планами-конспектами.

Корисними виявилися запитання до параграфів. Вони давали змогу за короткий час опитати всю групу (13 чол) раз або й двічі. Вважаю, що це корисніше за тести на комп'ютері. Учні вчилися говорити і спілкуватися з учителем

спілкування - це добре, але коли ви усно запитуєте якогось учня, то інші ж гуляють.

Я маю побажання, щоб кількість практичних завдань збільшувалась, і роз’яснювання давались більш розгорнутіші. Дякую, що вислухали.

Глинський__Ярослав Дата: Чт, 24.06.2010, 09:18 | Повідомлення № 14
Видавець посібників
Quote (ЛЕВ-КОРОЛЬ)
Цим - тобто, вибирати які практичні завдання якому учневі давати - він і повинен займатись вдома, готуючись до уроку

Питання ось у чому, чи має вчитель змогу вибирати, які практичні завдання якому учневі давати. У звичайній школі, думаю, що ні, у спеціалізованій з інформатики - так. Але таких шкіл менше. Мій підручник розрахований на звичайну школу. Для спеціалізованих шкіл підійдуть підручники інших авторів, там завдань є значно більше, ніж достатньо, інколи на прочитання умов йде стільки часу, що вже й над розв'язком думати не хочеться. Кількість практичних завдань обмежена часом на їх виконання. А ось моя особиста думка, тут пишуть ІМХО: ні вчитель, ні учень не повинні задумуватися над вибором завдань. Їх має бути рівно стільки, скільки треба (з умовою забезпечення кількох рівнів вмінь і навиків).

Quote (ЛЕВ-КОРОЛЬ)
Я маю побажання, щоб кількість практичних завдань збільшувалась, і роз’яснювання давались більш розгорнутіші.

Якщо Ви можете в приватній переписці проаналізувати недоліки хоч би окремих моїх завданьі пояснень, буду дуже вдячний.

Додано (24.06.2010, 09:18)
Інформую учасників форуму, що мої нові підручники "Інформатика. 9 клас" та "Інформатика. 10 клас", які брали участь у конкурсах, отримали гриф "Схвалено" і Ви можете на них розраховуватити з 1 вересня.

PanPete Дата: Чт, 24.06.2010, 09:32 | Повідомлення № 15
Наполегливий учасник
Рейтинг: 45
Інформую учасників форуму, що мої нові підручники "Інформатика. 9 клас" та "Інформатика. 10 клас", які брали участь у конкурсах, отримали гриф "Схвалено" і Ви можете на них розраховуватити з 1 вересня.

Запутався, поясніть! Як можна ухвалювати підручник (10 клас), якщо програма до вивчення в цьому класі ще ревізується (перехід з 10-12 на 10-11) ?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІ: ЛІТЕРАТУРА З ІНФОРМАТИКИ » 2.6 Пропозиції видавництва "Деол" - СПД Глинський » Акція "Готуйте книжки весною"
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2023.